Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator octombrie 2014

Sâmbătă, 20 Septembrie 2014 01:29

Horoscop Sagetator octombrie 2014

 

Horoscop Sagetator octombrie 2014Afla horoscop Sagetator octombrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2014 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator octombrie 2014 - Dragoste

Luna octombrie 2014, in special prima decada, nu pare sa fie o perioada simpla in plan relational. Posibil sa reapara probleme mai vechi, nerezolvate la vremea respectiva, ceea ce necesita o comunicare mai intensa cu partenerul de viata, o analiza a neintelegerilor si luarea unor decizii. Pentru a finaliza situatia aparuta, va consumati mult, fiind posibile incurcaturi si nesincronizari. Majoritatea conflictelor vor fi rezolvate cu succes ceea ce face ca in ultima saptamana a lunii, alaturi de perechea dumneavoastra sa petreceti clipe frumoase, facand planuri de viitor si participand la activitati sociale. Pentru nativii Sagetatos, se pare ca nu veti duce lipsa de energie, speranta, optimism si atitudine prietenoasa. Astfel, cu sarmul pe care il veti degaja veti atrage ca un magnet oamenii in jurul vostru.

 

Horoscop Sagetator octombrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca in luna ocrtombrie 2014 nativii Sagetator sunt extrem de dinamici. Sunteti plini de energie si aveti nenumarate idei, lunand initiative in activitate. Resimtiti acut dorinta de a va impune, de a va face remarcati, de a va demonstra ca puteti. Evident, eforturile dumneavoastra vor duce la reusita, caci beneficiati de energiile aduse de triunghiul format de Marte cu Jupiter si Uranus. Posibil sa reveniti la unele proiecte mai vechi sau sa va apucati de altele noi. Financiar, lucrurile decurg bine, insa fiti precauti si nu riscati.

 

Horoscop Sagetator octombrie 2014 - Sanatate

In luna octombrie 2014, prima decada, va bucurati de o stare de sanatate excelenta. Dispuneti de multa energie si parca nu aveti stare. Totusi, nu exagerati si nu uitati ca e important sa faceti miscare si sa va odihniti. Relaxati-va, adoptati o dieta alimentara sanatoasa si un stil de viata cat mai echilibrat pentru a evita eventuale probleme. Mare atentie la starea de sanatate in special in ultima saptamana a lunii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: