Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur noiembrie 2015

Vineri, 02 Octombrie 2015 21:18

Horoscop Taur noiembrie 2015

Horoscop Taur noiembrie 2015Afla horoscop Taur noiembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2015 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur noiembrie 2015 - Dragoste

Pentru nativii Taur luna noiembrie 2015 pare sa fie un moment de rascruce, cu probleme de viata, fustrari si introspectii. Dar, firi puternice, nu va dati batuti repede. Nu va fi usor, insa ati trecut si prin momente mai grele. Astrele nu prea va ajuta. Beneficii apar prin prezenta Lunii, in timp ce responsabilii directi pentru aceasta stare de tensiune si decadere sunt planetele Pluto si Saturn. Mizati pe abilitatile de comunicare care va pot scapa de eventualele probleme in viata de cuplu. Responsabilitatile sunt mari si nu va puteti da in laturi de la indeplinirea acestora. Pentru incurcaturile din trecut nu gasiti o rezolvare imediata, insa Jupiter va va oferi sprijinul necesar pentru armonie, bunastare si confort.

Horoscop Taur noiembrie 2015 - Cariera si bani

Se anunta o luna noiembrie 2015 destul de controversata in plan profesional. Prima saptamana a lunii aduce neclaritate in actiune, situatii dificile si neclaritate in alegeri. De fapt, lucrurile nu prea va avantajeaza si aveti de facut o alegere destul de grea, sa alegeti raul cel mai mic. Atentie mare la tot ceea ce intreprindeti in aceasta perioada. Nu semnati documente fara sa stiti exact despre ce este vorba. Bine ar fi sa amanati semnarea unor contracte si documente oficiale pentru perioada urmatoare. Analizati situatiile cu atentie, comunicati cu partenerii de echipa, conlucrati si ascultati sfaturile, parerile si ideile acestora. Aliatul dvs. e timpul, caci spre finalul lunii tensiunea scade, oportunitatile apar, iar sansa va surade. Mizati mai ales pe proiectele de grup si parteneriate.

Horoscop Taur noiembrie 2015 - Sanatate

In noiembrie 2015 trebuie sa fiti destul de precauti in privinta starii de sanatate deoarece puteti sa aveti unele probleme de sanatate, mai ales in ultima saptamana a lunii. Pentru a evita asemenea neplaceri, nu ar strica sa adoptati un stil echilibrat de viata si sa evitati stresul, nervozitatea si teama de schimbare din viata dvs. Ca stare generala, sunteti mult prea sensibili in aceasta perioada si reusiti cu greu sa depasiti anumite bariere si limitari psihologice. Incercati sa ganditi pozitiv, sa vedeti lucrurile bune din viata dvs., sa pastrati situatia sub control si totul va fi bine, caci orice situatie are rezolvare si cale de iesire.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: