Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator august 2013

Luni, 29 Iulie 2013 13:17

Horoscop Varsator august 2013

 

Afla horoscop Varsator august 2013. Afla ce prezic astrele si horoscopul in luna august 2013 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator august 2013 - Dragoste

Luna august 2013 pare sa fie pentru nativii Varsator o perioada buna pentru discutii cu perechea ta (planuri de viitor, treburi casnice, chestiuni de natura emotionala). Trebuie doar sa stiti sa va spuneti parerea argumentat, sa va faceti ascultati, sa ascultati opiniile celorlalti. Daca nu aveti pe cineva alaturi, sunt toate sansele sa intalniti pe cineva care va juca un rol special in plan sentimental. Daca sunteti intr-o relatie recenta sau fara obligatii, sunt toate sansele sa se tranforme intr-o relatie serioasa (prezentare la parinti, mutarea impreuna, discutii despre un viitor comun).

 

Horoscop Varsator august 2013 - Cariera si bani

Nativii Varsator vor avea multe de facut in luna august 2013, insa poseda multa energie, asa ca se vor descurca fara probleme. Lucrati cu entuziasm, finalizati actiunile existente, incercati lucruri noi, va asumati riscuri, gasiti solutii la probleme. Se prefigureaza o luna cu mari satisfactii profesionale si financiare, gratie lui Saturn si Marte.

 

Horoscop Varsator august 2013 - Sanatate

In luna august 2013 nativii Varsator trebuie sa isi faca ordine in agenda si sa stabileasca prioritatile. Daca aveti probleme de sanatate, acum e momentul potrivit. Faceti-va curaj si nu uitati de problemele mai dificile de sanatate (extractie dentara, interventie chirurgicala, etc.). E momentul potrivit pentru activitatile de intretinere corporala, gimnastica medicala, cura balneara, kinetoterapie, s.a.m.d.


Newer news items:
Older news items: