Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator august 2013

Duminică, 28 Iulie 2013 14:54

Horoscop Sagetator august 2013

 

Afla horoscop Sagetator august 2013. Afla ce prezic astrele si horoscopul in luna august 2013 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator august 2013 - Dragoste

In luna august 2013, nativii Sagetator intra pe drumul normal, isi regasesc ritmul firesc de viata, gratie retrogradarii lui Marte. De interes vor fi calatoriile romantice, amorul la distanta, dragostea si coabitarea. In prima parte a lunii, pretentiile par sa fie destul de mari, existand interes pentru prestigiu, performantele profesionale ale perechii si capacitatea de realizare. In a doua parte a lunii, va exista dorinta de socializare si distractie, cu accent pe latura emotional-afectiva, prietenie si sprijin reciproc.

 

Horoscop Sagetator august 2013 - Cariera si bani

Horoscopul Sagetator este unul favorabil pentru luna august 2013, gratie lui Venus care va plaseaza in situatii favorabile. Veti reusi prin farmec si relatii personale. Puteti sa va faceti relatii care sa va ajute pe plan profesional mai tarziu. Va fi o luna benefica pentru studii, specializari, cursuri si demersuri stiintifice si culturale, calatorii si burse de studii, colaborari cu stainatatea. Dispuneti de un puternic profit financiar, dar fiti cumpatati, nu mizati pe impulsivitate in demersurile de afaceri, investitii bancare, achizitii.

 

Horoscop Sagetator august 2013 - Sanatate

Nativii Sagetator se bucura de o stare buna de sanatate in luna august 2013, atat timp cat nu forteaza lucrurile. Dispuneti de energia lui Uranus si Soare, dar puteti fi taxat de Saturn. Asadar, acordati atentie sanatatii dvs., evitati excesele, evitati situatiile conflictuale, provocatoare de stres si risc.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: