Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni septembrie 2013

Luni, 19 August 2013 09:29

Horoscop Gemeni septembrie 2013

 

Afla horoscop Gemeni septembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2013 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni - Dragoste

Pentru luna septembrie 2013 nativii Gemeni se pregatesc de evenimente mari. Prezenta lui Venus si Mercur aduc lucruri noi si inedite, cunostinte noi, informatii pretioase pentru viata de cuplu. Va bucurati de carisma si senzualitate. Atentie insa, lucrurile se pot rasturna pe la mijlocul lunii, cand careul cu Pluto si opozitia cu Uranus pot aduce tensiuni.

 

Horoscop Gemeni - Cariera si bani

Nativii Gemeni dispun de o incredibila energie in luna septembrie 2013, gratie prezentei lui Marte si Saturn. Demersurile, activitatile si initiativele sunt extrem de productive, iar munca va este bine platita. Sunt favorizate mai ales domeniile de avocatura, vanzari, negocieri. Nativii Gemeni dispun de vigoare in discurs, iar argumentele prind consistenta si valoare. Aveti totusi grija si nu va pripiti in afirmatii si judecati. Puteti avea neplaceri datorita lipsei de tact.

 

Horoscop Gemeni - Sanatate

In luna septembrie 2013 nativii Gemeni vor fi intr-o forma fizica buna, insa se agita cam mult. Prezenta lui Marte si Saturn aduce incordare si predispozitii pentru accidente, certuri, momente tensionate, irascibile si riscante. Prudenta mare, oricum, iar lucrurile se vor rezolva de la sine.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: