Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac septembrie 2013

Luni, 19 August 2013 19:36

Horoscop Rac septembrie 2013

 

Afla horoscop Rac septembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2013 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac - Dragoste

In prima parte a lunii septembrie 2013, nativii Rac manifesta inclinatii spre partea practica (familie, casa, bani). Mare parte a timpului il petreceti acasa, alaturi de cei din familie, in jurul caminului dumneavoastra. Poate sa reapara o relatie trecuta, iar sansele de a intalni pe cineva nou sunt putine. Lucrurile se schimba dupa 11 septembrie 2013, gratie prezentei lui Venus. Apar oportunitati si propuneri de distractie, puteti intalni o noua dragoste, puteti reinvia relatia existenta sau pur si simplu va distrati alaturi de perechea dvs.

 

Horoscop Rac - Cariera si bani

Nativii Rac se bucura in luna septembrie 2013 de initiativa, curaj, elan, entuziasm, dorinta de a reusi datorita prezentei lui Jupiter. Pare sa fie o perioada benefica pentru achizitii si afaceri, iar imprejurarile sunt favorabile datorita lui Marte. Atentie, insa, nu urmariti sa obtineti castiguri nemuncite. Pot sa apara chiar pierderi in urma unor speculatii, jocuri, pariuri, etc. Aveti potential foarte bun, asadar, profitati si actionati cu rabdare, dupa un plan riguros. Nu uitati, va avantajeaza aptitudinile artistice, creativitatea, capacitatea intelectuala, etc.

 

Horoscop Rac - Sanatate

In luna septembrie 2013 nativii Rac se bucura de o energie extraordinara prin prezenta lui Jupiter. De asemenea, stati bine si cu moralul, ganditi pozitiv, vedeti intotdeauna partea buna a lucrurilor si aveti senzatia ca totul este simplu si posibil. Atentie, insa, nu exagerati, actionati cu masura si disciplinat!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: