Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu august 2013

Vineri, 26 Iulie 2013 03:18

Horoscop Leu august 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul in luna august 2013 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu august 2013 - Dragoste

Se pare ca in luna august 2013 pasiunea este la ea acasa pentru nativii din Leu. Pur si simplu, nativul Leu iradiaza, atrage atentia, fascineaza prin prezenta si personalitate. Cu toate acestea, ai grija sa nu iti pierzi capul. Tot ce cauti acum este sentimentul de stabilitate si intimitate in viata de cuplu. Daca esti intr-o relatie stabila, primordiale vor fi activitatile legate de familie si camin. Daca esti indragostit recent prima parte a lunii va fi mai incerta si fustranta.

 

Horoscop Leu august 2013 - Cariera si bani

Luna august 2013 pare sa fie productiva si de succes pe planul carierei pentru nativii Leu. Prezenta Soarelui in Leu te aduce in circumstante favorabile si te pune in valoare, iar prezenta planetei Mercur favorizeaza prelucrarea informatiilor (rapiditate si iscusinta in calcule). Se pare ca vei fi bine platit la munca, ti se vor acorda anumite beneficii si chiar apar oportunitati financiare. Ai grija insa cum vei cheltui acesti bani si fii pregatit sa faci fata unor cheltuieli neprevazute.

 

Horoscop Leu august 2013 - Sanatate

Nativii Leu se bucura de multa energie si un tonus de fier in luna august 2013. Exista totusi mici caderi, nativul din Leu fiind predispus la insomnii, stari de agitatie si tendinte spre exces (alcool, medicamente, etc.) Incearca sa te odihnesti mai mult si sa te relaxezi, ca tot e perioada concediilor …


Related news items:
Newer news items:
Older news items: