Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur septembrie 2013

Duminică, 18 August 2013 23:30

Horoscop Taur septembrie 2013

 

 

Afla horoscop Taur septembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2013 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur - Dragoste

Pentru nativii Taur septembrie 2013 este o luna a familiei, a intrunirilor de familie, a vietii de familie. Se ivesc ocazii pentru idile noi, daca va doriti asta, datorita prezentei Soarelui in casa erotismului Taurului. Totusi, gratie lui Saturn, tendinta este de a aspira la o relatie serioasa, cu multe asteptari de la celalalt. Din partea acestuia doriti mai ales responsabilitate. Venus, planeta iubirii, intra pe 11 septembrie 2013 in casa Taur si aduce veselie si voie buna in relatie. Va puteti astepta la un eveniment important datorita intalnirii dintre Saturn si Venus.

 

Horoscop Taur - Cariera si bani

Pentru nativii Gemeni, in luna septembrie 2013 evolutia profesionala, relatia cu clientii, colaborarile, etc. depind mai ales de comunicare si relationare. In prima parte a lunii este posibil ca lucrurile sa nu mearga ca pe roate, pot exista divergente de opinii, insa in a doua parte a lunii lucrurile sunt remediate si este posibil sa aduca o colaborare benefica si un contract profitabil. In jurul datei de 18 septembrie 2013 este preconizat sa aveti parte de un real succes. Dupa 9 septembrie 2013, prezenta lui Mercur va ajuta in comunicare, informare, calcule. In privinta banilor, lucrurile stau bine, iar veniturile dvs. sunt consistente.

 

Horoscop Taur - Sanatate

Nativii Taur trebuie sa fie atenti la starea lor de sanatate in luna septembrie 2013. Acordati o grija mai mare stilului de viata (alimentatie, igiena, miscare). Puteti efectua unele analize si investigatii medicale, precum si unele tratamente naturiste (reflexoterapie, kinetoterapie, homeopatie, etc.). Pe cat este posibil, evitati stresul, conflictele si suprasolicitarea de orice fel.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: