Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti august 2013

Marţi, 30 Iulie 2013 01:12

Horoscop Pesti august 2013

 

Afla horoscop Pesti august 2013. Afla ce prezic astrele si horoscopul in luna august 2013 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti august 2013 - Dragoste

In luna august 2013 nativii Pesti se bucura de armonie, intelegere, stralucire si pasiune in viata de cuplu. Emanati senzualitate prin toti potii, gratie lui Jupiter si Marte in casa erotismului si a lui Jupiter in casa cuplului Pestilor. Nu ratati nimic si nu pierdeti nici o ocazie de a face declaratii si propuneri mai mult sau mai putin indecente. Ardoarea si dorintele trupesti si sufletesti va dau elan si curaj, iar fericirea pare mai usor de atins.

 

Horoscop Pesti august 2013 - Cariera si bani

Natinii Pesti se bazeaza pe noroc in luna august 2013. Sesizati mult mai usor ocaziile favorabile si profitabile si aveti o mai mare viteza de reactie pentru exploatarea acestora. Pe langa noroc, dispuneti si de sarm, creativitate si fantezie, ceea ce va poate ajuta si va poate avantaja indiferent de domeniul de activitate pe care il practicati. De asemenea, dispuneti de o buna concentrare mentala, ceea ce va poate ajuta in obtinerea unor merite deosebite in activitatile intelectuale.

 

Horoscop Pesti august 2013 - Sanatate

Nativii Pesti vor fi intr-o forma excelenta in luna august 2013. Dispuneti de o energie de invidiat care poate fi canalizata spre cele mai diverse activitati concrete: miscare, sport, drumetii, dans, etc. Pare sa fie o perioada benefica pentru o vizita la medic, pentru tratamente, cure si controale medicale. Fiti prevazatori si tineti o rezerva de bani pentru situatii neprevazute.


Newer news items:
Older news items: