Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur 2014

Joi, 12 Septembrie 2013 13:06

Horoscop Taur 2014

 

Horoscop Taur 2014Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2014 pentru zodia Taur: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Taur - Caracteristici generale 2014

Anul 2014 se anunta unul destul de interesant pentru Tauri. Acestia vor avea parte de o schimbare radicala a unora dintre obiectivele lor personale. Poate fi vorba de schimbari majore pe plan sentimental, profesional sau patrimonial. Anul 2014 va fi un an carmic, Taurii vor plati acum decontul pentru stilul de viata din ultimii 15 ani. Jupiter va influenta pe parcursul anului Casa a treia a Taurului, punand accent pe relatiile familiale, comunicare, autoperfectionare. Sunt bine aspectate si calatoriile. O zi speciala va fi pe data de 16 iulie 2014 cand intrarea lui Jupiter in Casa a patra a Taurului va aduce evenimente speciale. Saturn, o alta planeta cu impact major in 2014, aflata in Casa a saptea a Taurului va influenta relatia de cuplu, cariera si bunurile de patrimoniu. Tranzitul lui Saturn prin Scorpion va face ca viata sentimentala sa fie intr-o perpetua evolutie. Modul de actiune a lui Saturn va fi unul care poate fi perceput ca destul de neplacut. Saturn va va pune in situatia de a va oferi lectii de viata, depinde doar de voi sa invatati unde gresiti si sa gasi solutii pentru a nu persista in greseli. Pe plan profesional va veti bucura de stabilitate. Pentru ultimul trimestru al anului 2014 se anunta o perioada foarte incarcata in ceea ce priveste volumul de munca. Nu neglijati insa sanatatea in acest an! Veti fi tentati sa faceti excese, sa va irositi energia. Ca si tendinta generala in 2014 se anunta perspective beneficice pentru viitor in conditiile in care veti avea incredere in instinctul si inteligenta voastra.

 

Horoscop Taur - Dragoste 2014

Se anunta un an complicat pe plan sentimental pentru nativii Taur. Unii dintre ei vor fi pusi in fata unor situatii nu tocmai comode, pe parcursul anului aparand probleme in relatia de cuplu. Influenta lui Saturn va face ca Taurii sa fie foarte realisti si sa vada persoana de langa ei cu tot cu calitati si defecte. Doar de ei insa va depinde sa treaca prin comunicare peste toate aceste deficiente. Unii Tauri insa vor decide sa rupa relatiile. Sfatul nostru ar fi sa nu luati decizii radicale fara a pune foarte clar in balanta toate aspectele relatiei. Taurii care vor reusi insa sa treaca peste toate obstacolele vor reusi sa-si intareasca relatia pe termen lung. Pentru Taurii singuri anul 2014 va fi unul in care nu vor duce lipsa de evenimente. Este posibil sa intalneasca persoane care la prima vedere ar fi ceea ce cautau. Dupa o perioada de timp insa vor descoperi ca nu este chiar asa. O zi deosebita va fi data de 16 iulie 2014 cand astrele va pot scoate in cale sufletul pereche.

 

Horoscop Taur - Cariera 2014

Aspectele legate de cariera vor fi influentate si in 2014 de prezenta planetei Uranus. Aceasta planeta guverneaza aspectele profesionale incepand cu martie 2011 si pana in prima jumatate a anului 2015. Spiritul organizatoric si modul responsabil in care tratati sarcinile de serviciu nu vor trece neobservate. Aveti sanse mari sa fiti remarcati si sa avansati din punct de vedere profesional. Sunt posibile si schimbari majore. Poate aparea o oportunitate in cariera in afara granitelor tarii. Daca veti decide sa demarati o afacere personala fiti foarte atenti la oamenii pe care ii implicati in ea. Este posibil sa fiti foarte dezamagiti de unii dintre ei. O mare parte din energie o veti canaliza si spre implicarea in actiuni caritabile, colaborari cu ong-uri si alte asociatii cu caracter umanitar.

 

Horoscop Taur - Bani 2014

Nu se anunta mari probleme financiare pentru anul 2014. Prima parte a anului va fi destul de bine aspectata. Veti avea la dispozitie suficienti bani pentru a face fata cheltuielilor obisnuite. Nu va avantati insa in speculatii financiare pentru ca sunt mari sanse sa pierdeti sume considerabile de bani. Data de 16 iulie 2014, intrarea lui Jupiter in casa a patra  Taurilor, va avea o influenta favorabila asupra bunurilor patrimoniale.

 

Horoscop Taur - Sanatate 2014

In 2014 aveti tendinta de a neglija aspectele care tin de sanatatea fizica si mentala. Sfatul nostru ar fi sa evitati orice excese, cel alimentar in special. Faptul ca metabolismul dumneavoastra va fi in schimbare, in special in prima parte a anului, si aceste excese alimentare pot duce la o crestere substantiala in greutate care ulterior va fi destul de greu de pierdut. Nu va irositi energia implicandu-va in proiecte neimportante. Fiti foarte atenti si la miscarile brutale deoarece sunt posibile anumite accidentari.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: