Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara 2016

Sâmbătă, 24 Octombrie 2015 00:01

Horoscop Fecioara 2016

Horoscop Fecioara 2016Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2016 pentru zodia Leu: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate.

Horoscop 2016 Fecioara - Previziuni generale

Anul 2016 pare sa fie excelent pentru nativii Fecioara. Se pare ca Jupiter exercita o influenta semnificativa, pozitiva, motivationala. Pur si simplu debordati de energie, sunteti optimisti, speciali si emanati o atractie deosebita, plina de farmec. Stiti exact ce doriti de la viata, aveti stabilite obiective clare de atins, iar sansa de avansare e mare. Financiar, lucrurile decurg excelent. O preferinta acuta manifestati spre explorare, aventura si calatorii, astfel incat se largeste destul de mult orizontul intelectual si cultural.

Horoscop 2016 Fecioara - Dragoste

Anul 2016 pare benefic pe plan sentimental pentru nativii Fecioara, mai ales ca planeta Jupiter aduce revigorare in viata de cuplu si va stimuleaza prin incredere, instinct si farmec personal. Lunile de foc sunt februarie si noiembrie. E o certitudine faptul ca acordati o foarte mare parte din timp carierei, insa incercati din rasputeri sa stabiliti un echilibru intre viata profesionala si cea personala. Totusi, familia, caminul ori proprietatile va solicita timp. Fie e motiv de ingrijorare (cineva bolnav in familie, probleme cu locuita ori proprietatea unui teren, etc.), fie e motiv de bucurie si implinire (construirea unei case, achizitionarea unui apartament, renovarea unei locuinte, achizitionarea unor aparaturi casnice, etc.). Important e sa ganditi optimist, sa va incredeti in sentimentele pe care le nutriti si sa luati atitudine indiferent de situatie. Sansa va surade in plan relational, iar deciziile va apartin. Conjunctura va e favorabila, astrele va surad si beneficiati de sustinere si prezenta favorabila din partea planetelor Jupiter si Saturn. Resimtiti acut dorinta de stabilitate, astfel ca va luati inima in dinti si spuneti raspicat ceea ce simtiti cu privire la viata de cuplu. Lunile cele mai intense, provocatoare si contradictorii sunt martie si august. Evident, sunteti motivati si manati de dorinta de relatie armonioasa, stabila si de durata, respectiv: locuit impreuna, asumarea responsabilitatilor, impartirea sarcinilor, dorinta de intemeiere a unei locuinte comune, etc. Totusi, nu totul decurge in roz, pot exista si mici confuzii si lucruri mai neplacute, gratie influentelor nefaste ale planetei Neptun. Dar planeta Marte, la randul sau, reactioneaza si impune respect, dorinta de evolutie si depasirea oricaror dezacorduri.

Horoscop 2016 Fecioara - Cariera

Lucrurile decurg destul de bine in plan profesional pentru nativii Fecioara in anul 2016. E foarte probabil ca acest aspect sa aiba stransa legatura cu faptul ca acum aveti mare incredere in fortele proprii. Ceva s-a intamplat cu dvs. si e de bine. E evident ca sunteti mult mai calmi si relaxati, priviti lucrurile cu seninatate si optimism, abordati orice problema cu zambetul pe buze, etc. Din punct de vedere financiar, nu aveti motive de ingrijorare, din contra, se anunta castiguri. Reusiti sa va gestionati si sa va sporiti resursele materiale. Cum? E simplu. Actionati cu indrazneala in colaborari de durata, adoptati masuri inovative, va bazati pe tehnologii si tehnici moderne de lucru, aveti stabilite strategii eficiente de lucru, nu luati decizii pripite ci doar in baza unor analize minutioase, mizand pe eficientizare si calitate in munca. In mare parte, succesul va surade, dispuneti de sansa si reusita in plan profesional. Perspectivele sunt luminoase, mizand in principal pe capacitate de lucru, inovatie, creativitate si originalitate. Reusiti sa va faceti remarcati prin atitudini si idei, strategie de lucru eficienta si originala, spirit motivational in echipa si dorinta indrazneata de actiune pentru atingerea obiectivelor.

Horoscop 2016 Fecioara - Sanatate

Anul 2016 decurge in limite normale din punct de vedere al sanatatii pentru nativii Fecioara. Evident, acest lucru se datoreaza capacitatii personale de reactie si a fortei fizice de care dispuneti. Sunteti plini de viata si nu ratati nici un moment de miscare si iesire in aer liber, indiferent de forma de manifestare, respectiv: plimbare, calatorie, practicarea unui sport etc. Totusi, fiti precauti si evitati excesele de orice fel, caci pot cauza efecte nedorite. In prima jumatate a anului sunteti predispusi spre actiuni de intarire a sistemului imunitar, recurgand la unele forme de dieta si chiar cura de detoxifiere. O preferinta acerba manifesta spre utilizarea biterului suedez si a unor condimente precum ghimbir, piper negru, piper rosu, etc. Evident, doriti sa accelerati metabolismul si sa va intariti organismul. Pe la mijlocului anului sunteti predispusi spre anumite afectiuni. Nu aveti insa motive de ingrijorare, sunt chestiuni trecatoare si firesti. Important e insa faptul sa nu va neglijati. Asadar, nu ezitati sa efectuati un control medical preventiv pentru a elimina orice risc. In rest, acordati timp pentru relaxare, odihna, viata de familie. Fiti cat mai deschisi in comunicare, iesiti in societate, acordati atentie celor din jur si in mod special familie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: