Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec octombrie 2013

Vineri, 20 Septembrie 2013 00:19

Horoscop Berbec octombrie 2013

 

Afla horoscop Berbec octombrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2013 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

 

Horoscop Berbec octombrie 2013 - Dragoste

Luna octombrie 2013 este pentru nativii Berbec plina de evenimente. Soarele pune stapanire pe casa cuplului Berbec, ceea ce aduce buna dispozitie, deschidere afectiva si dorinta de iubire. Mai mult de atat, dorintele devin mai fierbinti, iar instinctele functioneaza cu ardoare, gratie prezentei lui Marte. La inceputul lunii exista mici ingrijorari si nelinisti, prin prezenta lui Venus, insa lucrurile se remediaza si veti avea parte de comunicare, calatorii, dragoste, activitati si evenimente promitatoare.

 

Horoscop Berbec octombrie 2013 - Cariera si bani

Luna octombrie 2013 este plina de colaborari si contacte. Acestea pot sa va aduca atat beneficii si satisfactii, cat si tensiune si stres, mai ales in prima saptamana a lunii. Pentru a avea succes deplin si a va indeplini scopul, fa o echipa puternica, colaboreaza cu persoane de incredere. Nu sunt excluse concurenta, conflictele, rivalitatea. Dupa mijlocul lunii veti avea parte de dinamism si initiativa, datorita prezentei lui Marte. Daca aveti ceva in mine, cu siguranta nimic nu va impiedica sa duceti la finalizarea cu succes a actiunilor. Atentie si prudenta cand vine vorba de bani!

 

Horoscop Berbec octombrie 2013 - Sanatate

Nativii Berbec dispun de o forma fizica in general buna in luna octombrie 2013. Prima parte a lunii este chiar excelenta, insa posibil sa apara ceva probleme in a doua parte a lunii si mai ales in ultima saptamana. Posibil sa scada tonusul datorita exagerarilor, suprasolicitarii si agitatiei cotidiene. Fiti cumpatati si nu va asumati riscuri!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: