Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu octombrie 2013

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 00:50

Horoscop Leu octombrie 2013

 

Afla horoscop Leu octombrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2013 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

 

Horoscop Leu octombrie 2013 - Dragoste

Octombrie 2013 pare sa fie pentru nativii Leu plina de pasiune, avant, dorinte in dragoste. Prezenta lui Marte deschide perspective favorabile, iar prezenta lui Venus aduce senzualitate, erotism, impliniri, aventura. Sunt favorizate relatiile aflate la inceput si uniunile libere. In casniciile si relatiile mai vechi apar griji cu privire la locuinta, familie, ceea ce necesita comunicare, atentie, rabdare.

 

Horoscop Leu octombrie 2013 - Cariera si bani

Octombrie 2013 pare sa fie o perioada benefica profesional. Prezenta lui Marte aduce energie, viteza, indrazneala, abilitati de lider, eficienta, iar prezenta lui Venus aduce talent si oportunitate. Atentie, insa, la bunuri de folosinta indelungata, proprietati, intelegeri si acte. Pot sa apara incurcatiri financiare.

 

Horoscop Leu octombrie 2013 - Sanatate

Nativii Leu par sa dispuna de suficienta energie in luna octombrie 2013, desi pot sa apara mici neplaceri medicale. Atentie la starea generala de sanatate, in special la aparatul respirator si sistemul nervos. Atentie la accidentari la drum si prin manipularea unor obiecte mai periculoase.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: