Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara octombrie 2013

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013 00:53

Horoscop Fecioara octombrie 2013

 

Afla horoscop Fecioara octombrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2013 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

 

Horoscop Fecioara octombrie 2013 - Dragoste

Octombrie 2013 repezinta inceputul unei perioade excelente in dragoste, pana in iulie 2014, gratie prezentei lui Jupiter in casa cuplului Fecioarei. Pot sa apara piedici si peripetii, insa lucrurile se rezolva rapid. Cel mai adesea pot sa apara discutii in jurul unor drumuri sau calatorii in scop sentimental sau inconveniente datorate nehotararii, instabilitatii, opiniilor diferite si deficultatilor de comunicare.

 

Horoscop Fecioara octombrie 2013 - Cariera si bani

Luna octombrie 2013 aduce unele indoieli, munca, truda, tatonari si dificultati. Provocarile apar din domeniile intelectului, comunicarii, scrisului, negocierilor. Starea de spirit nu este una stralucita, se pare ca pornesti greu la drum si la munca, insa reusesti sa te mobilizezi si sa pornesti la lupta in a doua jumatate a lunii. Situatia financiara este stabila, deci nu va faceti probleme.

 

Horoscop Fecioara octombrie 2013 - Sanatate

Pare sa vina o perioada mai delicata, datorita lui Mercur, stapanul Feciorei, care se afla in ciclul retrogradarii. Acordati atentie starii de sanatate in urmatoarele 2 luni, mai ales ca Saturn e chiar stapanul casei bolilor Fecioarei.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: