Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion aprilie 2016

Sâmbătă, 19 Martie 2016 00:00

Horoscop Scorpion aprilie 2016

Afla horoscop Scorpion aprilie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2016 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion aprilie 2016 - Dragoste

Luna aprilie 2016 pare sa fie extrem de animate pe plan sentimental pentru nativii Scorpion. Evident, primordiala e comunicarea. In sfarsit, reusiti sa dati frau liber cuvantelor, avand multe de spus in aceasta perioada, gratie influentelor survenite din partea planetei Mercur. Mai mult de atat, orice subiect e supus analizei, fiind apoi dezbatut pe toate fetele. In aceasta perioada reusiti sa abordati si sa purtati discutii pe subiecte sensibile. Dar, mare grija cum folositi cuvintele, deoarece pot duce spre armonie ori discordie in viata de cuplu. Nu in ultimul rand, amintim confluenta dintre viata relationala si viata profesionala. Ar fi bine sa pastrati echilibrul si sa nu cadeti prada tentatiilor si ispitelor.

Horoscop Scorpion aprilie 2016 - Cariera si bani

In luna aprilie 2016 pe plan profesional totul decurge in mod favorabil pentru nativii Scorpion. Munciti mult, insa satisfactiile si rezultatele nu intarzie sa apara. In sfarsit, dati dovada de initiativa, luati fraiele in maini si actionati cu incredere in vederea atingerii obiectivelor. Nimic nu pare sa va stea in cale, iar cei de sus apreciaza tot ceea ce intreprindeti. Lucrati cu placere, adoptati lucrurile cu calm si usurinta, iar aceste aspecte fac mult mai usor ca sarcinile sa fie duse la indeplinire si rezolvare favorabila. Evident, calitatea principala e comunicarea. Va place sa discutati cu colegii si partenerii de proiecte, astfel incat sa ajungeti la aprecieri si valoare. Financiar, lucrurile stau bine, iar munca pe care o desfasurati e productiva, motivanta.

Horoscop Scorpion aprilie 2016 - Sanatate

In luna aprilie 2016 ar trebui sa fiti precauti si vigilenti in privinta starii de sanatate. Abordati lucrurile cu tenacitate si nu exagerati caci puteti ajunge la incidente si probleme de sanatate. Fiti cumpatati, munciti rational, acordati timp pentru odihna si relaxare si acordati atentie pentru o alimentatie cat mai sanatoasa. E o perioada extrem de benefica pentru un control de rutina, iar in cazul in care suferiti de anumite afectiuni, e timpul pentru ingrijire in vederea ameliorarii si vindecarii. In rest, ochii in patru la tot ceea ce inseamna igiena si alimentatie. Nu ezitati sa faceti miscare si chiar sa petreceti timpul liber alaturi de cei dragi, recurgand la plimbari in aer liber, etc.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: