Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec mai 2016

Vineri, 01 Aprilie 2016 00:47

Horoscop Berbec mai 2016

Horoscop Berbec mai 2016Afla horoscop Berbec mai 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2016 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec mai 2016 - Dragoste

Luna mai 2016 sta sub semnul iubirii guvernate de planeta Venus. Evident, resimtiti acut nevoia acuta de afectivitate si protectie. Dar, fire rationala din fire, orice sentiment e trecut prin filtrul ratiunii. Influente survin si din partea planetelor Jupiter si Pluto, ce aduce emotie, armonie, reusita socio-profesionala a partenerilor de cuplu. In cazul in care va aflati intr-o relatie oficiala, totul decurge excelent. Va bucurati de caldura si linistea caminului. Daca sunteti singuri, oportunitatile sentimentale se ivesc si aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Oricum, norocul va surade si are interferente cu planul muncii, fiind atrasi de o persoana stabila atat in plan emotional, cat si in plan financiar.

Horoscop Berbec mai 2016 - Cariera si bani

In luna mai 2016 sansa va surade si stati sub influenta favorabila a Soarelui si a planetelor Pluto, Jupiter, Mercur si Venus. La munca reusiti sa va remarcati prin ideile originale si creativitate, iar oportunitatile nu intarzie sa apara. Va implicati activ in proiecte de succes si proiecte cu miza mare, pe termen indelungat. Sefii va apreciaza pentru tot ceea ce demarati in aceasta luna, iar recompensele nu intarzie sa apara. Depinde doar de dvs. cum reusiti sa va canalizati energiile spre reusita si performanta. Financiar, nu aveti niciun motiv de ingrijorare, caci va bucurati de apreciere in orice activitate intreprinsa.

Horoscop Berbec mai 2016 - Sanatate

In luna mai 2016 sunteti plini de energie si nu va impiedica nicio problema de sanatate. Dar, totul trebuie sa decurga intr-un mod echilibrat si eficient. Orice neglijenta, orice exces are recurenta asupra starii personale de sanatate. In acest sens, e bine sa actionati optim, caci planetele Marte, Mercur si Jupiter pandesc orice imprudenta survenita din partea dvs. Aveti grija de starea de sanatate, munciti echilibrat, acordati timp pentru odihna, relaxare si miscare. In acest sens, veti evita orice neplacere. In cazul in care suferiti de anumite afectiuni, e momentul sa efectuati un control medical specializat. Nu e motiv de ingrijorare, insa paza buna trece primejdia rea. E bine sa prevenim si totul sa fie organizat cat mai rational.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: