Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti aprilie 2016

Miercuri, 23 Martie 2016 00:00

Horoscop Pesti aprilie 2016

Afla horoscop Pesti aprilie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2016 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti aprilie 2016 - Dragoste

In luna aprilie 2016 sansa va surade in plan sentimental, relational, gratie prezentei planetei Jupiter in casa cuplului Pestilor. Aveti multe de oferit, dar si nevoia de afectiune e mare. Indiferent de caz, conjunctura va e favorabila, iar armonia si caldura caminului va surad. Ineditul vine prin prezenta planetei Mercur, ce prevede discutii prelungi, calatorii cu impact masiv asupra relatiei existente. Pentru cei singuri, sunt mari sanse de a-si intalni perechea. Nu in ultimul rand, amintim de prezenta planetei Venus, ce aduce de aceasta data rationalul in discutie. Astfel, in viata de cuplu vin in atentie aspectele financiare si preocuparile spre partea materiala. Abordati lucrurile cu simt de raspundere, analizati situatia cu atentia si rezultatul o sa va surprinda.

Horoscop Pesti aprilie 2016 - Cariera si bani

Incepand cu luna aprilie 2016 lucrurile incep sa se anime in plan profesional. Mai exact, veti avea parte de multa munca si experiente noi, gratie influentelor ce survin din partea planetelor Saturn si Marte. Lucrurile se complica, tensiunea creste, putand avea parte de obstacole si dificultati in activitatile intreprinse. Dar, nimic nu va sta in cale si reusiti sa faceti fata oricaror provocari, dand dovada de rabdare, curaj, ambitie si perseverenta in vederea atingerii obiectivelor. Uneori lucrurile vor stagna, dar nu va dati batuti. La final veti remarca ca se poate. Mai usor sau mai greu, prin tenacitate si efort sustinut, cand va doriti ceva cu adevarat, cu siguranta veti reusiti. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Se anunta castiguri frumoase, doar ca e nevoie de multa precautie la modul de cheltuire a banilor.

Horoscop Pesti aprilie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna aprilie 2016 nu sunteti in mare forma fizica, insa nu va dati batuti. Psihic nu prea sunteti in forma, insa totul tine in mare parte de felul cum reactionati. Nu va lasati batuti, asumati-va decizii, luptati pentru ceea ce va doriti si incercati sa depasiti obstacolele si greutatile ce se pot ivi cu responsabilitate si zambetul pe buze. Nu cedati, indiferent de orice, caci acest lucru poate aduce tot soiul de dezechilibre fizice. In mare parte, aceasta situatie neplacuta se datoreaza influentelor nefaste din partea planetelor Neptun, Marte si Saturn. Concentrati-va pe ceea ce e important, munciti cu limita si evitati excesele de orice fel. Acordati timp pentru odihna si relaxare. Nu in ultimul rand, incarcati-va bateriile, petrecand timp alaturi de cei dragi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: