Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator aprilie 2016

Duminică, 20 Martie 2016 00:00

Horoscop Sagetator aprilie 2016

Afla horoscop Sagetator aprilie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2016 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator aprilie 2016 - Dragoste

In luna aprilie 2016 nu sunteti in elementul dvs. forte, insa incercati din rasputeri sa faceti fata oricarei situatii. Evident, incercati sa nu reactionati dur fata de persoanele dragi ca urmare a indatoririlor profesionale ce va suprasolicita. Cel mai bine ar fi sa comunicati cu perechea, sa va confesati, sa ii spuneti despre responsabilitatile si problemele pe care le intampinati la serviciu astfel incat sa evitati eventualele probleme de cuplu si tensiunile. Pastrati-va calmul si separati planul profesional de planul sentimental. Va place sa petreceti timpu alaturi de cei dragi si chiar va manifestati pasional. In aer pluteste dorinta de iubire, dorul de aventura si placerea.

Horoscop Sagetator aprilie 2016 - Cariera si bani

In luna aprilie 2016 sunteti extrem de implicati in munca pe care o desfasurati si chiar va poate acapara. Totusi, recomandam sa pastrati echilibrul. Pe de o parte, mizati pe libertate in actiune, dand dovada de initiativa, creativitate si originalitate de abordare in lucru. Pe de alta parte, mizati pe disciplina, ordine, responsabilitate si sarcini clare de indeplinit. Dati tot ce se poate pentru a va atinge scopul, chiar daca asta va suprasolicita. Asadar, e posibil un efort intelectual sustinut, comunicare, deplasari in scop profesional, etc. Evident, superiorii vad tot ceea ce intreprindeti si chiar este posibila o avansare in cariera. Financiar, se anunta castiguri frumoase, dar mare grija cum le gestionati. Evitati riscurile si speculatiile de orice fel.

Horoscop Sagetator aprilie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna aprilie 2016 nu sunteti in elementul dvs. forte in plan fizic. In mare parte, neplacerile survin din cauza tensiunii, a suprasolicitarii si a sensibilitatii crescute pe plan nervos. Pastrati echilibrul in viata dvs. si fiti vigilenti in actiune pentru a evita aparitia unor eventuale probleme de sanatate. Sunteti predispusi, in aceasta perioada, la mici incidente ce au legatura cu membrele si aparatul respirator. Nu ar strica sa efectuati un control medical de rutina pentru o certificare si informare clara cu privire la starea personala de sanatate. In rest, incercati sa luati lucrurile cu calm, evitati situatiile ce va solicita nervos si aduc tensiune in viata dvs. In acest sens, petreceti timpul liber alaturi de cei dragi, acordati-va timp pentru odihna si relaxati-va cat mai mult, efectuand activitati ce va binedispun si va incarca pozitiv.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: