Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec martie 2015

Miercuri, 11 Februarie 2015 00:43

Horoscop Berbec martie 2015

 

Horoscop Berbec martie 2015Afla horoscop Berbec martie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2015 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 va fi o luna destul de plina pentru Berbeci, cu multe schimbari si situatii inedite inclusiv pe plan sentimental. Situatia astrala va va face mai inclinati spre o analiza interna profunda, o restabilire a prioritatilor si luarea unor decizii in ceea ce priveste viata de cuplu. Prezenta planetei Venus in prima saptamana a lunii va va face mai increzatori in sine, mai energici, mai optimisti si mult mai directi. Veti trai la maxima intensitate alaturi de persoana iubita. Posibile altercatii pot aparea pe la mijlocul lunii martie. Cu putina diplomatie, intelegere si comunicare veti reusi sa treceti peste ele. O perioada favorabila pentru nativii Berbec singuri va fi ultima saptamana a lunii.

 

Horoscop Berbec martie 2015 - Cariera si bani

Veti intra in posesia unor sume de bani neasteptate in prima saptamana a lunii martie 2015, ca urmarea a tranzitului planetelor Venus si Jupiter. Este posibil sa aveti sansa unor cresteri salariale sau avansari in cariera. Trebuie sa fiti insa mult mai atenti la locul de munca pentru ca unii colegi nu va vad cu ochi prea buni si vor incerca sa va creioneze o imagine mai putin favorabila. Ultima parte a lunii va sta sub influenta lui Marte. Asta aduce pe de o parte multa energie, focusare, dorinta de a face lucrurile cat mai bine si anumite “pericole” care va pandesc de unde va asteptati mai putin.

 

Horoscop Berbec martie 2015 - Sanatate

Chiar daca dispuneti de energie si simtiti ca va puteti implica atat de locul de munca cat si in ceea ce priveste chestiunile legate de viata familiala, nu va neglijati starea de sanatate. In special pe la mijlocul lunii martie este posibil sa suferiti de anumite infectii, inflamatii sau alt tip de afectiuni. Acestea nu vor ridica probleme majore dar va pot diminua capacitatea fizica si psihica pe termen scurt. Odihniti-va si adoptati un stil de viata echilibrat!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: