Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur decembrie 2015

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015 23:37

Horoscop Taur decembrie 2015

Horoscop Taur decembrie 2015Afla horoscop Taur decembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2015 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur decembrie 2015- Dragoste

Luna decembrie 2015 este destul de incomoda pentru nativii Taur. Fie nu beneficiati de libertate de manifestare in viata de cuplu, fie va situati intr-o pozitie subordonata. Important e sa luati lucrurile cu calm si nu va ingrijorati. Pe la mijlocul lunii, lucrurile se schimba si capata o turnura favorabila vietii de cuplu, gratie prezentei planetei Venus. Creste interesul pentru viata sentimentala, iar sansele la fericire, iubire si armonie cresc vizibil. Totusi, nu sunteti in apele dvs. si parca nu va regasiti deplin. Ceva lipseste si acest aspect de datoreaza in mare parte influentelor planetei Marte care va ingradeste. Adesea va simtiti coplesiti de obligatii si responsabilitati, insa perechea si familia va e alaturi neconditionat, sustinandu-va si motivandu-va real.

Horoscop Taur decembrie 2015- Cariera si bani

Se pare ca in luna decembrie 2015 sunteti extrem de solicitati la locul de munca. Dincolo de activitatile curente, sunteti invitati sa participati la tot felul de initiative de grup si parteneriate. Evident, trebuie sa va mobilizati pentru a face fata tuturor provocarilor, iar familia, prietenii si cunoscutii va sustin. Important e sa nu cedati, ci sa gasiti motivatia necesara pentru a continua. Succesul va surade, insa sansa de reusita tine doar de dvs., de felul cum va mobilizati, de modul cum va coordonati in actiune, atragand in echipa oameni de valoare. Inainte de a actiona, analizati bine lucrurile, stabiliti strategii eficiente de lucru, dati dovada de iscusinta si folositi cu grija informatiile de care dispuneti. Financiar, lucrurile stau bine, insa nu exagerati cu cheltuielile mai ales in a doua parte a lunii.

Horoscop Taur decembrie 2015- Sanatate

In decembrie 2015 nu sunteti in forma maxima in privinta starii de sanatate, insa nici nu va puteti plange. Totul depinde de felul cum va canalizati energia si cum reusiti sa va raportati la cei din jur. Evident, planeta Venus va pune unele piedici, deoarece se situeaza intr-o pozitie incomoda, iar planeta Marte strabate casa bolilor Taurului. Pentru a evita eventualele neplaceri inlaturati starile de tensiune si agitatie, deoarece exista risc de accidentari, inflamatii, infectii si boli acute. Nu as stica un control medical preventiv. Pe cat e posibil, eliminati stresul din viata dvs., tratati lucrurile cu calm si fara graba, acordati timp pentru odihna si relaxare. Incercati sa adoptati un stil de viata cat mai echilibrat. De asemenea, evitati imprudentele si excesele de orice fel. Nu uitati de alimentatia sanatoasa si practicarea miscarii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: