Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac decembrie 2015

Luni, 16 Noiembrie 2015 00:00

Horoscop Rac decembrie 2015

Horoscop Rac decembrie 2015Afla horoscop Rac decembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2015 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac decembrie 2015- Dragoste

Luna decembrie 2015 sta sub semnul emotiei si a senzualitatii, gratie prezentei favorabile a planetei Venus in casa iubirii Racului. Sentimentele se amplifica in aceasta perioada, iar tentatiile sunt mari. In mod evident, sunteti deschisi provocarilor, manifestand interes pentru flirt si jocuri sentimentale. In a doua jumatate a lunii isi face resimtita prezenta planeta Mercur, astfel ca manifestati un interes aparte pentru diversitate si noutate. Reusiti sa comunicati usor, iar curiozitatea pune stapanire pe dvs. Socializati mult, iar sansele de a cunoaste pe cineva sunt mari, mai ales daca sunteti singuri. Daca sunteti intr-o relatie, totul va capata o turnura noua, fiind favorizata o reinflorire a relatiei. In orice caz, in aceasta perioada reusiti sa imbinati utilul cu placutul, preferand atat viata de familie, cat si distractia.

Horoscop Rac decembrie 2015- Cariera si bani

Se pare ca sunteti destul de activi in plan profesional in luna decembrie 2015. Aveti energie si munciti mult, ceea ce predispune spre o vizibila stare de agitatie, mai ales ca Soarele se pozitioneaza in casa muncii Racului. Incercati sa gasiti un echilibru in tot ceea ce intreprindeti, astfel incat sa evitati stresul si sa obtineti eficienta in activitate si satisfactii. Cu siguranta, Soarele va imprumuta din forta si stralucirea lui, reusind cu usurinta sa va faceti remarcati, sa va impuneti si sa atrageti in jurul dvs. oameni capabili. Totusi, trebuie sa fiti precauti in actiune, sa actionati ferm si eficient pentru a fi protejat de greutati si piedici. Mizati pe capacitatea personala, mai ales pe talent, originalitate si creativitate. Spre final de an e posibil sa aveti parte de anumite evenimente ce predispun la reconsiderarea unor obiective. Asadar, intervin schimbari de plan, insa veti reusi in tot ceea ce intreprindeti. Financiar, lucrurile stau bine.

Horoscop Rac decembrie 2015- Sanatate

In luna decembrie 2015 trebuie sa fiti precauti in privinta starii de sanatate. Nu vorbim despre probleme majore de sanatate, insa gandurile va napadesc, nelinistea va cuprinde, iar precuparea pentru sanatate e la ordinea zilei. Incercati sa alungati gandurile neplacute, fiti optimisti si increzatori spre starile de bine si frumos. In orice caz, trebuie sa fiti prudenti in decizii si actiune, caci Saturn se pozitioneaza in casa bolilor Racului. Adoptati un stil de viata echilibrat si evitati cu orice pret excesele si imprudentele de orice fel. Asadar, adoptati un regim alimentar sanatos, acordati timp pentru activitati care va binedispun, faceti miscare, odihniti-va, petreceti alaturi de familie si prieteni, zambiti. Nu ratati nicio iesire in aer liber, alaturi de oamenii dragi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: