Miercuri, 25 Ianuarie 2017 00:38

Cultul sangelui

Cultul sangeluiBrahmanii, care au stapanit poporul indian timp de cateva mii de ani, au creat in India o religie a obscenitatii si a varsarii de sange, care si-a lasat urmele pana si in religia Indiei de azi. Zeul marii multimi e astazi “Siva” si cruda sa sotie “Cali” e protectoarea sectei ucigatoare “Tug”.

Templele, adapostite in umbrele stancilor, au fost de-a lungul secolelor teatrul unui cult obscen, populat de “devedasi” si “baiadere” dansatoarele templelor, autentice prostituate. Altarele si stancile templelor sunt impodobite cu mii de scene erotice.

Gangurile templelor adapostesc si astazi inca, zeci de fakiri, facatori de minuni, baiadere si pelerine, care vin sa aduca sacrificii zeilor.

Nu sunt putine decenii de cand englezii au reusit sa starpeasca secta asasinilor religioasi ai Indiei, asa numitii Tungi. In India lui Ghandi victimele omenesti care se sacrificau pe altarul zeilor, printr-o ceremonie sacra, - amestec de erotism, arta si biciuire perversa sanguine - au fost inlocuite cu sangele aburind al animalelor.

Ceremoniile acestui sacrificiu al sangelui difera, in detalii, de la o localitate la alta. In linii generale se oficiaza dupa anumite prescriptiuni religioase. Intr-un templu subteran statuia hidoasa a zeului local e impodobita cu o mantie de purpura. Preotul imprastie apoi tamaie si lapte de cocos in jurul altarului, sunand tot timpul dintr-un clopotel, al carui manr il infatiseaza pe zeul-maimuta Hanum.

Preotul iese din templul subteran la suprafata unde se afla un altar primitive vechi de cateva sute de ani. O capra cu fruntea insemnata cu rosu e adusa la altar. Cu un cutit stramb i se taie un cerc sangeros in jurul grumazului, - o smucitura coloana vertebrala trozneste si capul insangerat al caprei e ridicat in rugaciuni in fata zeilor de piatra.

Cu inca o trosnitura a fost despartit un picior de restul trupului si pus intre dintii capului, care e astfel inchinar pe altar. Figurile zeilor sunt stropite cu sangele inca fierbinte al vietii sacrificate.

Sectele tungilor din vremurile mai indepartate omorau animalele pentru sacrificiu fara varsare de sange. Acest “privilegiu” era rezervat numai pentru sacrifiiile umane care se oficiau in templul subteran. Moartea victimelor mai era provocata de-a dreptul orintr-o smucitura salbatica a inimii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: