Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni 2012

Miercuri, 10 August 2011 00:11

Horoscop Gemeni 2012

 

Afla ce iti prezic astrele pentru semnul tau zodiacal, afla azi horoscop 2012 gemeni.

 

Horoscop Gemeni - Caracteristici generale 2012 

Nativii Gemeni ar trebui sa astepte cu nerabdare anul 2012, care se anunta unul de succes. Gemenii vor acorda mai multa atentie vietii sociale si este recomandat sa dea frau liber creativitatii. Daca doriti sa faceti o schimbare majora in viata dumneavoastra acum este momentul, porniti cu incredere in fortele proprii, iar astrele va vor da energia necesara pentru a depasi toate obstacolele. Actiunea lui Uranus si Jupiter va marca drumul vostru, iar eforturile va vor fi rasplatite. Proiecte noi, relatii armonioase cu cei din jur se anunta pentru voi.

 

Horoscop Gemeni - Dragoste 2012

Gemenii sunt recunoscuti pentru extrema lor credibilitate si capacitatea de a scoate ceea ce e mai bun din ceilalti, astfel ca este destul de usor pentru ei sa creeze noi legaturi si sa le mentina pe cele vechi. Viata voastra sentimentala va fi una foarte intensa in anul 2012. Veti incerca sa gasiti raspunsurile la intrebari din trecut si va veti simti mult mai emotiv decat de obicei. Impreuna cu partenerul veti incerca sa identificati ceea ce trebuie imbunatatit pentru ca relatia voastra sa fie una din ce in ce mai buna. Veti avea la indemana facilitatea si capacitatea emotioanala pentru a face acest lucru. Chiar daca implusurile lui Marte va mai predispun uneori sa intrati in polemica, abordati lucrurile cu diplomatie pentru a evita situatiile conflictuale. Dialogul cu calm, chiar daca este mai dificil de mentinut, va fi mai favorabil pentru voi decat argumentele. Nativii singuri vor avea parte in anul 2012 de mai multe intalniri decat anul trecut si nu este exclus sa apara si persoana pe care o cautati, in special spre sfarsitul anului.

 

Horoscop Gemeni - Cariera 2012

Pe plan profesional se anunta un an mult mai linistit decat cel de anul trecut. Veti avea parte si de avansari in cariera, insa acestea nu va vor schimba fundamental viata. Perioada aprilie - iunie 2012 se anunta ca fiind cea mai favorabila pe plan profesional. In aceasta perioada se anunta si o crestere a veniturilor. Datorita pozitionarii planetare favorabile, Gemenii se pot astepta la un an profitabil cu conditia de a-si tine in frau, in special in partea a doua a anului, eventualele tendinte de a intra in conflicte cu colegii sau sefii. In cazul in care doriti sa porniti propria afacere va puteti baza pe sprijinul celor din jurul vostru. Avand obiectivele clar stabilite puteti trece la actiune. Afacerile din domeniul financiar au sanse mari de reusita, in special in toamna.

 

Horoscop Gemeni - Bani 2012

Pe plan financiar anul 2012 va fi un anul destul de bun pentru Gemeni. Nu veti castiga sume uriase de bani, insa veti avea parte de un venit constant pe care va puteti baza, iar din punct de vedere astral nu se remarca tendinte de scadere a veniturilor. Nu trebuie sa va implicati in speculatii financiare pentru ca acestea nu au mare sanse de reusita. Analizati cu atentie bugetul familial inainte de a face cheltuieli mari. O utilizare rationala a banilor, o analiza rationala a potentialelor riscuri va poate ajuta ca in 2012 sa nu aveti probleme majore cu banii.

 

Horoscop Gemeni - Sanatate 2012

Veti incepe anul 2012 pusi pe fapte mari si cu o stare buna a sanatatii. Cu toate acestea este bine sa va dozati eforturile pentru a nu va trezi dupa primul trimetru al anului sleiti de puteri. Desi planeta Marte este retrograde, Gemenii trebuie insa sa fie atenti la eventualele probleme de sanatate, in special cele digestive si ale sistemului nervos, in toamna. Influentele planetare ale lui Marte si Mercur pot determina un risc de oboseala mentala. Profitati de vremea buna pentru a face miscare, relaxati-va ori de cate ori aveti ocazia si mancati rational.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: