Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac februarie 2014

Luni, 27 Ianuarie 2014 01:35

Horoscop Rac februarie 2014

 

Horoscop Rac februarie 2014Afla horoscop Rac februarie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2014 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac februarie 2014 - Dragoste

Februarie 2014 este sfarsitul unei perioade extrem de benefice si importante din viata dumneavoastra. Venus a stat destul de mult in casa cuplului Racului, punand sub lupa numeroase aspecte relationale, prilejuind in acest fel anumite stari si contientizari. Pesemne ati aflat ce a dorit Venus sa va transmita. Daca nu, o sa va dati seama curand. Incepand cu 31 februarie 2014, Venus isi va relua mersul direct, peisajul se clarifica, apar solutii, evenimente semnificative si deosebite, se inlatura intarzierile si blocajele. Viata de cuplu prinde viata, prinde contur, capata dinamica.

 

Horoscop Rac februarie 2014 - Cariera si bani

Profesional, Racii cauta si simt nevoia sa se innoiasca, sa se dezvolte. Sunteti deschisi la colaborare, munciti eficient in echipa, gasiti rapid persoane care vi se aliaza. Venus favorizeaza aceste lucruri si va stimuleaza atat in noile colaborari, cat si in reluarea unora mai vechi. Mizati pe creativitate si inspiratie, imaginatie si aptitudini. De asemenea, sunt favorizate studiile si contractele cu strainii sau cele la distanta. Pe plan financiar, pot sa apara unele probleme, caci Mercur este retrograd. Fiti precauti, nu luati decizii pripite, nu va angajati in tranzactii de anvergura si nu contractati imprumuturi mari. Nu uitati sa tineti  la zi documentele si ordinele de plata. Asadar, reevaluati, recalculati, recuperati.

 

Horoscop Rac februarie 2014 - Sanatate

Se pare ca va bucurati de o perioada fara probleme de sanatate. Pot sa intervina doar mici probleme de indispozitii si anxietati ori disconfort la nivel psihic. Din aceasta cauza, se recomanda sa va relaxati, sa va odihniti si sa desfasurati activitati care va fac placere si va destind. Aveti tendinta de a analiza mult si profund, de a rupe firul in patru, iar acest lucru nu va prieste. Daca va framanta ceva, discutati cu cei apropiati dumneavoastra.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: