Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje sms urari si felicitari de Paste

Luni, 11 Aprilie 2011 04:00

Mesaje, sms, urari si felicitari de Paste

 

Inspira-te si transmite apropiatilor tai mesaje, sms-uri, urari si felicitari de Paste.

Aceasta este ziua pe care a facut-o Domnul sa ne bucuram si sa ne veselim intru dansa. Hristos a inviat!

Sa praznuim astazi omorarea mortii, sa vestim astazi inceputul vietii vesnice, astazi primavara isi revarsa miresmele si faptura cea noua se bucura. Hristos a inviat!

Aleasa dintre toate zilele, Pastele este Praznic al praznicelor si Sarbatoare a sarbatorilor, in care Hristos a inviat din mormant, iadul pradandu-l si pe oameni inviindu-i. Hristos a inviat, moartea a calcat, oameni, veseliti-va!

Astazi celor morti li s-a dat inviere, astazi intregii lumi s-a vestit mantuirea, astazi oile cele ratacite sa se intoarca la Pastor. Hristos a inviat!

Astazi s-a gonit furtuna cea intunecata a pacatului si oamenii cei noi ai bisericii sarbatoresc. Toate cele vechi noi s-au facut, astazi cerul s-a deschis. Hristos a inviat!

Astazi, noua, tuturor credinciosilor, ne-au stralucit Pastile cele Sfinte si ni s-au deschis usile raiului, ca toti sa mergem la lumina invierii. Hristos a inviat!

Astazi, oameni ai lui Dumnezeu, sa va liberati de intristare, bucurati-va toti cu bucurie negraita. Hristos a inviat!

Cantare de bucurie in loc de miruri aducem astazi si sarbatoarea de acum o praznuim in aceasta sfanta, mantuitoare si prealuminoasa zi, ca in ea Lumina cea fara de ani, cu trupul, a rasarit din mormant, ca o vestitoare si purtatoare de lumina zi a imparatiei celei Neinserate. Hristos a inviat!

Cerurile cu intelepciune sa se veseleasca, iar pamantul sa se bucure, sa praznuiasca toata lumea, cea vazuta si cea nevazuta, invierea lui Hristos!

Cu adevarat sfanta si luminoasa este aceasta mantuitoare noapte, cu adevarat sarbatoare a sarbatorilor este aceasta numita si Sfanta zi. Hristos a inviat!

In aceasta prealuminata, preaslavita mantuitoare zi a Sfintelor Pasti toti ingerii in ceruri se veselesc si toata faptura se bucura pe pamant si toata suflarea il proslaveste pe Iisus. Hristos a inviat!

In loc de lacrimi sa ne curatim simtirile si sa-L vedem pe Hristos cel Inviat.

Ingeri, veseliti-va in ceruri, oameni, sarbatoriti pe pamant si strigati: Hristos a inviat!

Ingerii astazi canta in ceruri Invierea lui Hristos din morti si noi pe pamant ne invrednicim, cu inima curata, sa il slavim si cu bucurie sa il preamarim. Paste fericit!

Lumina nemasurata, mai luminoasa decat soarele, noua, tuturor, celor ce sedem in intuneric, ne-a rasarit astazi si lumea intreaga s-a luminat. Pentru aceasta se bucura toate marginile pamantului, se veselesc si canta: Hristos a inviat!

Pastile cele mari astazi noua ne-au stralucit, timpul suspinelor pentru noi a incetat, astazi plansul nostru s-a prefacut in bucurie. Hristos a inviat!

Veniti purtatorii de lumina la Hristos, umpleti sufletele voastre de frumusete Dumnezeiasca, aprindeti luminile voastre cu untdelemnul curatiei. Hristos a inviat!

Veselie vesnica, nimeni sa nu fie intristat caci astazi Soarele cel Preafrumos a stralucit tuturor din mormant si viata ne-a daruit. Hristos a inviat!

Abia astept sa ajung langa voi, cei dragi sufletului meu. Pana atunci aveti grija de voi si faceti curatenie in casa si in suflete. Se apropie Marea Sarbatoare a Invierii Domnului. Sa o intampinam cum se cuvine!

Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si plicul cu cei o suta de pupici de la mine. Paste Fericit!

As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

Astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui. Hristos a inviat!

Bafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleasca! Paste fericit alaturi de cei dragi!

Bogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasul. Imparte celor dragi cadouri: bucurie, voie buna, liniste sufleteasca si intelegere.

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit! Hristos a inviat!

Bucuria vine din lucrurile marunte, dragostea fata de frumos vine din trairile noastre. Traieste cu adevarat Invierea Domnului.

Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit...oua! Hristos a inviat!

Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care urasc sa stie sa iubeasca, cei bogati sa daruiasca. Hristos a inviat!

De invierea lui Hristos sa ne bucuram cu toti!

Dincolo de cadouri, de petreceri... se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

Doresc ca in acest an Hristos sa invie in inima si viata ta...Sa iti dea pace, bucurie si "tarie" ca sa spui si altora ca Hristos a inviat in inima ta!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Hristos a inviat!

Dumnezeul nostru Iisus Hristos a fost biciuit si rastignit cu cruzime si rautate de niste fiinte pe care ii numim oameni... Sper ca aceasta sa fie o lectie de viata pentru noi si pentru ceilalti oameni.

E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. Hristos a inviat!

E-n somn de salcii un vis de rastignire, E plans de miei si plaiuri cu verdeata, Hristos sa va aduca lumina, In noaptea renuntarii la moarte pentru viata.

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !

Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Hristos a inviat!

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma voastra! Hristos a inviat!

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Momentului Invierii Mantuitorului, sa va arata Calea trezirii sufletului si a indumnezeirii !

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

Gaseste calea spre daruire, iertare, intelegere... Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani. Hristos a inviat!

Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

Hristos a inviat! Iubirea Sa pentru oameni trezeste natura la viata si ne aduce primavara in priviri si bucuria in suflet.

Hristos e viu! Paste fericit!

Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

Iepurasul si-a pierdut agenda cu adrese... Traieste sarbatoarea cu adevarat, iepurasul va simti si va ajunge si la tine. Exista un iepuras care ne aduce fiecaruia dintre noi sentimentul sacru al Invierii Domnului.

Iisus a fost un crin printre spini, iar tu prin dragostea lui ai devenit un crin printre crini. Hristos a inviat!

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

In noaptea de inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna... Hristos a inviat!

Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost "CRUCEA", scopul SAU a fost "DRAGOSTEA", motivul LUI ai fost tu!

Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti. Hristos a inviat!

Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Iisus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.

Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil !

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minumea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate, buna sporire. Hristos a Inviat!

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina... sa vin pe balcon? Astept raspuns!

Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie. Hristos a inviat!

Nespusa bucurie a Invierii Domnului sa se salasuiasca intru noi, iar Hristos Cel ce a biruit moartea sa reverse asupra noastra viata, sanatate, pace, belsug de bucurii duhovnicesti si intru toate buna sporire.

O singura data pe an e Pastele - o zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara ... si al tau! Paste fericit!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

Pastele ne aduce in inima credinta, incredere si dragoste. Bucuria si simplitatea acestor momente ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa apreciem adevaratele valori ale vietii. Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului. Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

Pastele ramane cea mai importanta sarbatoare crestina, cea mai vasta atat in semnificatii cat si in obiceiuri. Traieste de Pasti, prin rugaciune, o adevarata sarbatoare.

Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie, pentru altii e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de servici ori scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Hristos a inviat!

Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca... Hristos a inviat!

Priveste cu credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui Iisus: "Pentru tine am facut-o."

Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii! Hristos a Inviat!

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti impreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Hristos a inviat!

Sa-i multumim lui Hristos pentru darul vietii! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute. Sa aveti parte de sanatate si de mult bine. Hristos a inviat!

Sarbatoarea Invierii revarsa speranta, intelegere si bucurie in lacasul fiecaruia dintre noi. Deschide-ti inima si paseste cu piosenie in acest cadru sacru. Paste fericit!

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. Hristos a inviat!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. Un Paste Fericit!

Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste! Hristos a inviat!

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ziua Invierii.

Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a inviat!

Si saracul si bogatul ia lumina, este cuprins de smerenie, daruire si crede cu adevarat in minuni. Hristos a inviat!

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!

Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi mai mult! Hristos a Inviat!

Sunt zile cand ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai calda si mai deschisa. Hristos a inviat!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre. Hristos a inviat!

Taina invierii ce nu am da sa o primim, Doar prin iertare si iubire o gasim, Un gand curat si luminat, afara clopotele bat, Hristos a inviat!

Un iepuras cu boticul alb. A venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu. Care sa va umple cosul. Ciocniti? Hristos a inviat!

Vine o zi cand pasesti cu smerenie pragul casei, cand gasesti sursa de bucurie in sufletele oamenilor, cand se-mparte lumina pentru fiecare: sarac si bogat. Inca de copil ai inceput sa iubesti aceasta sarbatoare. Vine Pastele, Sarbatoarea Invierii Domnului!

Mai multe mesaje de Paste gasiti pe:

http://www.universdecopil.ro/Mesaje-sms-felicitari-si-statusuri-crestine-de-Paste.html

http://www.interferente.ro/Mesaje-crestine-de-Paste.html


Related news items:
Newer news items:
Older news items: