Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje si felicitari de Anul Nou 2018

Vineri, 29 Decembrie 2017 22:38

Mesaje si felicitari de Anul Nou 2018

Ne apropiem cu pasi repezi de trecerea intr-un an nou – 2018. Fie ca acesta sa fie mai bun, plin de realizari, momente haioase, sanatate, dragoste, prietenie, fericire si liniste sufleteasca. Impartasiti gandurile voastre alese celor mai dragi, mesaje si felicitari de Anul Nou 2018. La multi ani!


Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune.

Pentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie!

Un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. La multi ani!


Spune-i anului ce vine,
Sa-ti aduca numai bine.
Si mai spune-i ca sa-ti dea,
Tot ce vrea inima ta.
Fericire, sanatate,
Si numai belsug in toate.
"La Anul si La Multi Ani!”.

Sper ca anul care vine sa-ti aduca numai zile albe si frumoase ca zapada de pe brazi. La Multi Ani!


Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume!


Acum cand lumea noastra mai creste cu un an, iti doresc sa primesti cea mai mare felie de fericire si noroc cu care sa-ti umpli inima si casa, azi si pentru tot restul anului. La Multi Ani!


Sa va dea Domnul de toate.
Sa aveti belsug in casa,
Tot ce va doriti pe masa.
Sa primiti doar vesti de bine,
In Noul An care vine.


Va doresc de 2014 ori cate 12 luni de fericire, 52 de saptamani de distractie, 365 de zile de succes, 8760 de ore de sanatate si 525600 de minute de noroc! Un An Nou fericit!


Iti urez un An Nou plin de fericire si liniste sufleteasca! La Multi Ani!


Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea Anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La multi ani!


Cele mai sincere urari, chiar daca frazele ti se par aceleasi! Sanatate, bani, iubire si numai bine! La Multi Ani si un An Nou Fericit!Newer news items:
Older news items: