Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu iulie 2013

Marţi, 18 Iunie 2013 13:24

Horoscop Leu iulie 2013

Aflati ce prezic astrele si horoscopul pentru zodia Leu in iulie 2013: caracteristici generale, dragoste si viata sociala, cariera si bani.

Horoscop Leu iulie 2013 - Caracteristici generale

Pe plan sentimental Leii sunt printre fericitii zodiacului in iulie 2013. Venus, planeta dragostei, se alfa chiar in zodia Leului. Aceasta prezenta ii va face pe Raci mult mai constienti de puterea lor de seductie. Pentru cei care se afla intr-un cuplu, inceputul lunii iulie 2013 va aduce anumite “tulbulente” de comunicare. Actionati cu inteligenta si relatia va evolua din bine in mai bine. Influenta lui Venus se va reflecta si pe plan social unde Racii vor stii sa faca impresie si sa fie placuti. Aceasta atitudine pozitiva se va reflecta si la locul de munca.

 

Prezenta lui Saturn trebuie sa va faca sa actionati cat mai prudent. Aveti grija cum conduceti si incercati sa minimizati riscurile la care va supuneti. Tot influenta lui Saturn va va face sa simtiti nevoia de a va relua studiile, de citi si de a va informa cat mai mult. Veti fi asemeni unui burete care doreste sa absoarba “intelepciune”.

In ceea ce priveste starea sanatatii nu se anunta schimbari majore. Aveti insa mare grija la eventuale accidente!

Horoscop Leu iulie 2013 - Dragostea si viata sociala

Dragoste la maxim pentru Lei in luna iulie 2013. Chiar daca in primele zile ale lunii vor aparea niste mici norisori pe cerul iubirii ei vor disparea foarte repede si se anunta doar cer senin. Relatiile in care sunt implicati vor fi din ce in ce mai bune. Pentru cei singuri sunt mari sanse sa apara persoana atat de mult visata. Prezenta Lunii Pline pe 23 iulie 2013 va avea influenta in principal relatiilor sociale. Astfel, veti reusi sa inchegati relatii mai vechi insa aveti mare grija la noile persoane care vor intra in anturajul vostru. Fiti prudenti fata de ele!

Horoscop Leu iulie 2013 - Bani si cariera

Pe plan profesional sunt bine aspectate demararea unor proiecte noi. Avand in vedere faptul ca in ceea ce priveste capacitatea intelectuala sunteti la un nivel maxim puneti-va in practica ideile pe care le aveti. Daca munciti in colectiv veti stii cum sa abordati problemele si cum sa aveti o comunicare eficienta cu membrii echipei. In special in partea a doua a lunii iulie aveti sansa de a gasi un loc de munca sau sa promovati. Nici de bani nu va puteti plange. Acestia vor veni in mod constant. Aveti insa grija sa nu intrati in cheltuieli necugetate care va pot destabiliza pe termen mediu bugetul.


Newer news items:
Older news items: