Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori La multi ani de Sfanta Maria felicitari si mesaje

Luni, 05 Septembrie 2016 00:53

La multi ani de Sfanta Maria - felicitari si mesaje

Pe 8 septembrie sarbatorim pe toti cei ce poarta numele de Maria sau derivate ale acestuia (Mara, Marin, Marian, Marinica, Marinela, Marioara, Mia, Mioara, etc.). La multi ani de Sfanta Maria. Va oferim cateva sugestii si idei pentru felicitari si mesaje de Sfanta Maria.

La multi ani de Sfanta Maria felicitari si mesaje

Sa ai parte de o zi onomastica cat mai frumoasa, sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos si bun. La multi ani de Sfanta Maria!


Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un sincer “La multi ani”, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani de Sfanta Maria!Fie ca Sfanta Maria sa te ocrotesca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea! La multi ani!


Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria!

De Sfanta Maria, zi de mare sarbatoare, primeste cele mai sincere urari de bine, sanatate, noroc si impliniri. La multi ani!


Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea!


La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa ai parte de sanatate si numai bucurii cu ocazia zilei de Sfanta Maria.