Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac august 2013

Joi, 25 Iulie 2013 02:28

 Horoscop Rac august 2013

 

Afla horoscop Rac august 2013. Afla ce prezic astrele si horoscopul in luna august 2013 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac august 2013 - Dragoste

In august 2013, nativii Rac dispun de o energie extraordinara, gratie lui Jupiter si Marte in Rac. Se pare ca impulsurile primare sunt de nestavilit, va coplesesc dorinte navalnice, va cuprinde pasiunea si prindeti curaj sa faceti lucruri pe care altadata nu le-ati fi facut. Nu aveti nici o retinere sa raspundeti la provocari, sa initiati o relatie. Iubirea se aprinde pe neasteptate, din nimic. Aventura va pandeste, iar trairile si sentimentele sunt intense in dragoste, pur si simplu va coplesesc.

 

Horoscop Rac august 2013 - Cariera si bani

Se pare ca august 2013 este o perioada favorabila pentru a rezolva orice problema care necesita forta si combativitate pentru nativii Rac. Acestia actioneaza cu fermitate, au viteza de reactie, insufla optimism partenerilor de echipa, au capacitatea de a-i mobiliza, de a-i conduce si organiza. In prima parte a lunii, dispuneti de aptitudini speciale care va ajuta sa abordati cu diplomatie chestiuni delicate. Asadar, acum e momentul sa faceti schimbari. Luna Noua aduce o innoire in privinta banilor, iar planeta Mercur aflata in tranzit anunta idei originale, calcule si solutii de crestere a veniturilor.

 

Horoscop Rac august 2013 - Sanatate

In luna august 2013 nativii Rac au o forta de invidiat, fiind extrem de optimisti (vad partea plina a paharului, sunt de parere ca totul se va aranja in favoarea lor). Cu toate acestea, fiti vigilent, intrucat configuratiile planetare va predispun la graba, impulsivitate, exces si nechibzuire. Luati lucrurile mai incet si cu calm, ar fi pacat sa intrati in situatii neplacute din cauza imprudentei.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: