Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn iulie 2013

Duminică, 30 Iunie 2013 14:16

Horoscop Capricorn iulie 2013

Aflati ce prezic astrele si horoscopul pentru zodia Capricorn in iulie 2013: caracteristici generale, dragoste si viata sociala, cariera si bani.

Horoscop Capricorn iulie 2013 - Caracteristici generale

Viata amoroasa si sentimentala va fi pe prim plan in iulie 2013. Tranzitul planetelor si influenta lui Jupiter conjugate cu cea a Soarelui, Mercur si apoi Marte va face ca relatiile de cuplu si viata sociala sa fie foarte dinamice. Veti simti nevoia sa fiti iubiti si sa comunicati. Partea a doua a lunii este favorabila calatoriilor si escapadelor romantice.

Si pe plan profesional se anunta o perioada agitata. Va trebui sa munciti mult, sa faceti fata unor sarcini suplimentare si sa luati decizii rapide. Vefi fi in permanenta intr-o stare de concurenta cu cei din jur. Evitati insa conflictele si rivalitatile. Daca aveti ceva idei de afaceri acum ar fi momentul sa le puneti in practica. Sunt favorizate investitiile.

 

Anumite probleme de sanatate se anunta in prima parte a lunii iulie 2013 ca urmare a influentei unui Marte retrograd. Anumite afectiuni mai vechi este posibil sa recidiveze. Sfatul nostru ar fi sa mergeti la doctor si sa va rezolvati problemele.

Horoscop Capricorn iulie 2013 - Dragostea si viata sociala

Luna iulie 2013 este prin excelenta pentru nativii Capricorn o luna romatica si foarte benefica in ceea ce priveste viata sentimentala. Relatia de cuplu va merge foarte bine. Veti oferi dragoste si veti primi dragoste. Veti reusi sa intariti relatia de cuplu, sa comunicati foarte bine si sa va bucurati de o perioada foarte frumoasa. In special Luna Noua de pe 8 iulie va fi un moment magic. Si pentru Capricornii singuri astrele sunt favorabile. Este foarte posibil sa intalniti in special in partea a doua a lunii iulie sufletul pereche. Viata sociala va fi si ea foarte dinamica. Veti fi inconjurati de prieteni si veti avea sansa de a intalni noi cunostinte ca urmare a iesirilor si calatoriilor pe care le veti face.

Horoscop Capricorn iulie 2013 - Bani si cariera

Obiectivele voastre profesionale sunt foarte clare si veti munci din greu pentru a le atinge. Veti fi intr-o permanenta competitie si spiritual voastru analitic va va ajuta sa luati cele mai bune decizii. Incercati insa sa nu intrati in conflicte cu colegii pentru ca nu sunt benefice pe termen lung. Investitiile sunt bine aspectate si daca doriti sa incepeti o afacere pe cont propriu acum este momentul. Nu investiti insa in operatiuni speculative pentru ca sunt sanse sa pierdeti. Banii vor veni si ei si daca veti sti sa ii cheltuiti nu veti intampina probleme.


Newer news items:
Older news items: