Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator decembrie 2016

Vineri, 18 Noiembrie 2016 00:06

Horoscop Sagetator decembrie 2016

Horoscop Sagetator decembrie 2016Afla horoscop Sagetator decembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2016 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator decembrie 2016 - Dragoste

In luna decembrie 2016 va bucurati de liniste si armonie in viata de familie, dar totul porneste de la partea financiara a lucrurilor. Involuntar, se realizeaza o asociere intre lucrurile de natura relationala si lucrurile de natura financiara. Daca sunteti intr-o relatie, e clar ca exista interes pentru prosperitate. Daca sunteti siguri, sa fiti interesati de cineva cu statut social si financiar bun. Totusi, nu e cazul sa exagerati. Stiti cum se spune, banii nu aduc fericirea, astfel ca pot sa apara divergente de opinie, conflicte, etc. Fiti vigilenti in actiunile demarate. Sunteti inteligenti, deci actionati cu prudenta si intreprindeti doar activitati ce aduc o imbunatatire in viata dvs. Inainte de a lua decizii, documentati-va suficient si comunicati cat mai deschis cu cei dragi.

Horoscop Sagetator decembrie 2016 - Cariera si bani

In decembrie 2016 munciti destul de mult, iar rezultatele sunt pe masura. Atu-ul principal consta in veniturile mari pe care le incasati. Fiind si ultima luna a anului, e momentul potrivit pentru analiza si bilant, stabilind o concluzie finala, cu puncte forte si minusuri. In aceleasi timp, e bine sa incepeti sa va faceti planuri de viitor, dar nu luati deciziile acum. Analizati bine situatia si comunicati cu ceilalti cat mai deschis: familie, prieteni si echipa de lucru. Pe de o parte, vorbim despre proiecte, colaborari, parteneriate si idei de afaceri noi. Pe de alta parte, reveniti la cateva proiecte si parteneriate mai vechi, pe care le-ati intrerupt la un moment dat. Acum puteti actiona fara griji, caci sansele de reusita sunt mari, iar norocul va surade, mizand in mod special pe comunicare, inteligenta, originalitate, creativitate si talent.

Horoscop Sagetator decembrie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna decembrie 2016 nu sunteti in elementul dvs. forte, dar nici nu va puteti plange. Reusiti sa dati randament in tot ceea ce intreprinderi, dar ar fi bine sa va menajati si sa evitati excesele de orice fel. In primul rand, e necesar sa zambiti si sa actionati indiferent de situatie cu rabdare, incredere, veselie si optimism. In al doilea rand, ar fi bine sa imbinati utilul cu placutul, sa petreceti mai mult timp in compania celor dragi, desfasurand activitati care va binedispun si va detensioneaza. Nu in ultimul rand, acordati timp pentru odihna si relaxare. Temperati-va pornirile, evitati situatiile stresate si conflictuale si manuiti obiectele cu grija. Pentru ca totul sa fie in regula, adoptati un regim alimentar cat mai sanatos si echilibrat.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: