Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion decembrie 2016

Joi, 17 Noiembrie 2016 22:41

Horoscop Scorpion decembrie 2016

Horoscop Scorpion decembrie 2016

Afla horoscop Scorpion decembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2016 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion decembrie 2016 - Dragoste

Luna decembrie 2016 aduce armonie, emotie maxima si nevoia de intimitate. Va place sa petreceti timpul in compania celor dragi (familie, prieteni), intr-un mod cat mai restrans, familial. Daca nu ati avea obligatii de serviciu mai ca v-ati lua de mana cu perechea dvs. si ati calatori, petrecand timpul impreuna intr-un loc ferit de ochii lumii, intr-o atmosfera calda, linistita si fericita. Cum acest lucru nu prea este posibil, va place sa va canalizati energia spre familie si casa. Sunteti energici si nu ratati niciun eveniment de familie. Mai mult de atat, sunteti deschisi activitatilor ce includ reamenajarea/decorarea casei, achizitia de produse casnice, implicandu-va activ in treburile gospodaresti. Comunicati cu cei din jur, dar mare atentie la modul de formulare, deoarece se pot produce erori in receptarea mesajului pe care il transmiteti.

Horoscop Scorpion decembrie 2016 - Cariera si bani

In luna decembrie 2016 norocul va surade si, chiar daca mintea nu prea va sta la munca, reusiti sa va sporiti castigurile, gratie influentelor survenite din parte Soarelui. Reusiti, fara mari eforturi, sa mariti veniturile familiei. De asemenea, sosesc propuneri de afaceri si asocieri profitabile menite sa aduca prosperitate si castig. Reusiti sa strangeti in jurul dvs. oameni de valoare, care va apreciaza. Fiind perioada sarbatorilor de iarna, sunteti darnici si destul de cheltuitori. Nu ar strica sa fiti mai temperati si sa achizitionati doar ceea ce e strict necesar. Fiti vigilenti si cu mare bagare de seama la contractele si documentele pe care le semnati. Nu in ultimul rand, fiti precauti in orice demers financiar pe care il intreprindeti.

Horoscop Scorpion decembrie 2016 - Sanatate

In luna decembrie 2016 sunteti destul de energici, dar si consumul nervos e pe masura. Pentru binele dvs. nu ar strica sa fiti mai relaxati, mai temperati si sa actionati cu mai multa precautie. Sunteti, involuntar, stresati si mereu pe fuga, creand agitatie in jur. Va suprasolicitati, iar acest lucru nu va face deloc bine. Incercati sa acordati timp pentru odihna si relaxare, petreceti timp in compania celor dragi. In deplasari, fiti atenti la drum, iar acasa fiti precauti in manuirea obiectelor caci sunteti dispusi unor accidente. Nu e cazul sa va panicati, ci doar ca fiti mai rationali, sa nu mai visati cu ochii deschisi si sa aveti grija la tot ceea ce faceti. Asadar, prudenta maxima!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: