Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta februarie 2018

Duminică, 21 Ianuarie 2018 22:57

Horoscop Balanta februarie 2018

Horoscop Balanta februarie 2018Afla horoscop Balanta februarie 2018. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2018 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta februarie 2018 - Dragoste

In luna februarie 2018 va concentrati atentia spre ceea ce inseamna viata de familie. In prima parte a lunii simtiti nevoia de a petrece timp valoros in compania celor dragi si chiar reusiti sa va bucurati de siguranta, linistea caminului si starea de confort personala. Impartasiti cu acestia idei valoroase si va canalizati atentia spre investitii si preocupari pentru proprietati ori inovatie, renovare si decorare a locuintei. Daca in prima parte a lunii predomina simtul practic, finalul de luna aduce un bum emotional si pasiune, traire emotionala la cote maxime. Se pare ca vorbim despre dezlantuire sentimentala, senzualitate si dorinta de aventura.

Horoscop Balanta februarie 2018 - Cariera si bani

In luna februarie 2018 munciti destul de mult, insa sunteti tentati spre obtinerea de foloase materiale si recompense financiare. Va canalizati atentia fie spre afaceri, fie spre imobiliare, in incercarea acerba de a va spori veniturile. Astrele va surad, mai ales ca beneficiati de influente favorabile din partea planetelor Jupiter si Marte. Totusi, fiti precauti, caci adesea va lasati dusi de val, si nu va hazardati in cheltuieli inutile. Inainte de a lua decizii, ganditi lucrurile, iar inainte de a actiona, stabiliti-va planul de lucru. Tineti cont de parerile celor din jur, comunicati cu cei dragi si nu luati decizii pripite. In orice caz, razbate in aceasta perioada spiritul dvs. investitor.

Horoscop Balanta februarie 2018 - Sanatate

Se pare ca in luna februarie 2018 nu prea sunteti in largul dvs., insa nu trebuie sa va panicati. Nu vorbim despre probleme de sanatate ori neplaceri ce v-ar putea da batai de cap. Pur si simplu, nu va gasiti starea, sunteti agitati si incercati sa munciti mult spre a obtine castiguri suplimentare. Acest lucru aduce o oarecare stare de inconfort si tensiune, ce va perturba linistea si armonia in familie. Daca in prima jumatate a lunii preferati linistea caminului, in a doua jumatate reveniti in forta in actiune. Fiti precauti in tot ceea ce intreprindeti, manuiti cu grija obiectele, imbinati utilul cu placutul si nu uitati de alimentatia sanatoasa, sport si odihna. Ganditi pozitiv si totul va fi bine!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: