Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac decembrie 2016

Duminică, 13 Noiembrie 2016 14:50

Horoscop Rac decembrie 2016

Horoscop Rac decembrie 2016Afla horoscop Rac decembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2016 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Rac decembrie 2016 - Dragoste

In luna decembrie 2016 trebuie sa fiti cat mai relaxati si deschisi comunicarii pentru a evita orice neintelegeri in relatia de cuplu. Un impact major survine din partea planetei Mercur, ce se afla in plan retrograd in casa cuplului Racului, ceea ce aduce cu sine neintelegeri, contradictii, situatii controversate si stresante. E important sa fiti relaxati si optimisti. Adesea, vorbim despre interferente intre planurile relational si profesional, cu accent pe responsabilitati, necesitati, obligatii, s.a.m.d. In situatia in care trebuie sa luati decizii importante, e esential sa analizati situatia cu atentie si sa actionati cu simt de raspundere, sa va consultati cu ceilalti. Incercati sa fiti calmi, sa tineti cont de parerile celor dragi din jurul dvs. si sa tineti la distanta ingrijorarile si temerile.

Horoscop Rac decembrie 2016 - Cariera si bani

In decembrie 2016 vorbim despre noroc si succes in plan profesional, gratie influentelor survenite din partea planetelor Jupiter si Saturn in casa muncii Racului. Reusiti sa va canalizati energia spre indeplinirea cu brio a sarcinilor de la locul de munca. Actionati cu precautie si un mare simt de raspundere, bucurandu-va de recunoasterea demersurilor intreprinse. Sefii va apreciaza, iar oportunitatile de avansare in cariera ori schimbarea locului de munca nu intarzie sa apara. Sunteti deschisi schimbarii, caci resimtiti nevoia unei revigorari si reimprospatari. Fie va restabiliti prioritatile, fie va modernizati. In orice caz, e momentul potrivit luarii unei decizii importante. Totusi, nu actionati impulsive. Inainte de incheierea unor contracte noi, analizati-le cu atentie si actionati cu prudenta. Financiar, aveti parte de venituri frumoase.

Horoscop Rac decembrie 2016 - Sanatate

In luna decembrie 2016 va bucurati de o stare de sanatate destul de buna. Mai mult de atat, e perioada in care reusiti sa gasiti solutii la anumite neplaceri si probleme de sanatate. Indiferent de situatie, mizati pe sprijin din partea familiei dvs. Inconvenintele dispar ca prin minune, iar acest lucru aduce numai voie buna, liniste sufleteasca, optimism, incredere, etc. In sfarsit, sunteti relaxati si calmi. Acordati timp pentru odihna si relaxare, faceti miscare, nu ratati iesirile in aer liber, petreceti in compania celor dragi, desfasurati activitati care va incarca pozitiv. In relatia cu ceilalti, fiti deschisi comunicarii si exprimati-va cat mai clar trairile si ideile. De asemenea, fiti atenti la ceea ce vi se transmite, pentru o intelegere corecta.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: