Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac martie 2015

Luni, 16 Februarie 2015 00:42

Horoscop Rac martie 2015

 

Horoscop Rac martie 2015Afla horoscop Rac martie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2015 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 pare sa fie o perioada mai relaxanta in plan emotional, astfel ca nativii Rac vor reusi sa-si exprime sentimentele mult mai usor. De asemenea, creste increderea sine si in puterea de seductie. Asadar, totul revine pe fagas normal. Aveti asteptari de la perechea dvs. si sunteti pretentiosi in alegerile sentimentale. Va atrag mai ales personele bine vazute, cu statut social si prestanta. Sunt posibile aventuri cu cineva superior ierarhic. Indiferent de situatie, se pune problema avansarii in cariera, reusind acest lucru gratie relatiilor cu perechea dvs. sau legaturilor sentimentale daunatoare relatiei personale. Martie pare sa fie luna in care reusiti cu greu sa separati viata intima de cea profesionala si publica.

 

Horoscop Rac martie 2015 - Cariera si bani

Luna martie 2015 pare sa fie o perioada destul de animata in planul carierei. In calea si ajutorul dvs. sar planetele Marte si Venus, in casa carierei Racului. Pe de o parte, Marte incurajeaza competitia, ambitia si initiativa. Reusiti sa va mobilizati, sa actionati si munciti in vederea atingerii scopului propus. Pe de alta parte, Venus va anima si scoate la iveala farmecul dvs. personal si norocul. Asadar, martie este luna activa, cu accent pe actiune si pasiune in atingerea celor propuse atat in plan profesional, cat si financiar. Spre finalul lunii, Soarele isi face aparitia si se anunta realizari formidabile.

 

Horoscop Rac martie 2015 - Sanatate

Martie 2015 pare sa fie o perioada agitata, insa sunteti intangibili. Se pare ca starea de agitatie si stresul nu va atinge si reusiti cu brio sa treceti peste toate incercarile. Starea de sanatate e relativ buna, atat fizic, cat si psihic. Cu toate acestea, fiti precauti, nu exagerati si reactionati la orice problema de sanatate ce se iveste. Saturn se afla in casa bolilor Racului, ceea ce face ca unele afectiuni si boli neglijate sa duca la agravare si cronicizare. Cel mai bine e sa preveniti si sa fiti precauti. Daca simtiti ca ceva nu este regula, nu strica un control medical. Un sfat e binevenit oricand.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: