Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti martie 2015

Duminică, 08 Februarie 2015 15:31

Horoscop Pesti martie 2015

 

Horoscop Pesti martie 2015Afla horoscop Pesti martie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2015 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 va fi pe plan sentimental o luna privita sub spectrul rationalului. In special in prima parte a lunii veti fi mai preocupati de partea materiala, veti pune accent pe chestiuni legate de casa, finante. Alaturi de partener veti incerca sa gasiti solutii pentru a trece peste anumite situatii mai sensibile in ceea ce priveste chestiuni de natura financiara. Veti incerca sa creati o anumita stabilitate. Odata cu intrarea planetei Venus, pe 17 martie 2015, in casa dragostei se va produce o schimbare in relatia de cuplu. Veti petrece mai mult timp impreuna, veti iesi impreuna mai des, veti comunica mai multe, ceea ce va avea efecte benefice asupra relatiei. Aceasta perioada va fi una favorabila si pentru nativii Pesti singuri care pot intalni in acest interval pe cineva alaturi de care sa inceapa o relatie.

 

Horoscop Pesti martie 2015 - Cariera si bani

Va veti confrunta cu mici probleme materiale in prima parte a lunii. Pentru a depasi acest impas veti face tot ceea ce va sta in putinta. Este posibil sa decideti sa munciti suplimentar sau sa va gasiti pentru o perioada mai scurta de timp un al doilea job. Aspectul pozitiv este acela ca partenerul de viata va fi alaturi de voi si va va sprijini. Prezenta Soarelui incepand cu data de 21 martie va confera bune perspective pe plan profesional. Va puteti astepta la o promovare, la o crestere a veniturilor sau pentru cei care isi cauta un loc de munca, sansa de a gasi ceea ce cautati. Si cei care au o afacere personala vor beneficia de influenta pozitiva a Soarelui.

 

Horoscop Pesti martie 2015 - Sanatate

Acordati o atentie mai speciala starii de sanatate in special in prima decada a lunii martie 2015 cand veti fi mult mai solicitati atat din punct de vedere fizic cat si mental. Chiar daca ritmul va fi unul foarte alert incercati sa va alimentati corespunzator si sa va odihniti. Suprasolicitarea nu va duce la nimic bun. Partea a doua a lunii va fi una mai linistita, veti avea parte de mai mult timp liber, astfel veti reusi sa va relaxati si sa va incarcati bateriile.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: