Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu martie 2015

Marţi, 17 Februarie 2015 00:47

Horoscop Leu martie 2015

 

Horoscop Leu martie 2015Afla horoscop Leu martie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2015 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu martie 2015 - Dragoste

Luna martie 2015 e inceputul unei perioade animate in plan sentimental. Responsabili pentru starea de buna-dispozitie, emotie si satisfactie a nativilor Leu sunt planetele Saturn (stapanul casei cuplului) si Jupiter (stapanul casei dragostei). Evident, nu trebuie sa uitam de influentele favorabile ce vin din partea planetelor Venus si Marte. Ele aduc dorinta, iubire si pasiune. Martie pare sa fie perioada implinirii si a realizarii vietii sentimentale. De impact sunt si calatoriile, studiile, participarile la activitati culturale, spirituale, inaltatoare pentru suflet. Vorbim de succes si reusita.

 

Horoscop Leu martie 2015 - Cariera si bani

In luna martie 2015 sunteti activi si continuati cateva proiecte incepute. Totul va e favorabil, incet-incet va indreptati spre finalizare si, bineinteles, realizare si succes. De asemenea, apar noi directii de dezvoltare si va canalizati atentia spre alte proiecte. Poate fi vorba chiar de o schimbare, modernizare sau reorientare in planul activitatilor intreprinse, caci multe va provoaca in aceasta perioada. Prima jumatate a lunii este extrem de activa, gratie influentelor planetei Venus, aflata in vecinatatea lui Marte si Uranus si primind sprijin din partea lui Jupiter si Saturn. Apreciati mai ales colaborarile la distanta, calatoriile si activitatile culturale, educative. Finalul de luna aduce sansa si relatii sociale bine ancorate in realitate. Financiar, lucrurile stau bine insa fiti practici.

 

Horoscop Leu martie 2015 - Sanatate

In luna martie 2015 nu ar strica sa fiti mai atenti in privinta starii personale de sanatate. Nu pare sa fie o perioada foarte buna, insa nu trebuie sa va ingrijorati. Fiti precauti si evitati suprasolicitarea de orice fel. Daca neglijati eventualele probleme de sanatate, afectiunile existente se pot acutiza, ceea ce duce la probleme si surprize neplacute. Ingrijiti-va suficient, evitati excesele de orice fel, munciti rational, faceti miscare si adoptati o alimentatie sanatoasa. Pluto pare sa fie responsabil pentru aspectele distonante, caci se pozitioneaza in casa bolilor Leului si in careu cu Uranus, influentat negativ si de Venus, Marte si Soare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: