Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur martie 2015

Vineri, 13 Februarie 2015 00:50

Horoscop Taur martie 2015

 

Horoscop Taur martie 2015Afla horoscop Taur martie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2015 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur martie 2015 - Dragoste

Se anunta o luna martie interesanta pe plan sentimental pentru nativii Taur. Inclinatia voastra spre spiritualitate, spre partea frumoasa a vietii se va reflecta si in viata de cuplu. Veti fi mult mai creativi si veti face eforturi considerabile pentru a face persoana iubita sa realizeze cat de importanta este pentru voi. Este un bun moment sa va consolidati relatia, sa rezolvati eventualele disensiuni si sa treceti intr-o alta etapa. Poate fi o luna in care cei necasatoriti sa decida sa faca pasul cel mare. Pentru nativii Taur singuri o conjunctura astrala foarte favorabila va fi pe data de 17 martie 2015 ca urmare a intrarii planetei Venus in casa dragostei. Si tranzitul Soarelui pe 21 martie poate face aceasta zi una deosebit de speciala.

 

Horoscop Taur martie 2015 - Cariera si bani

Pe plan profesional si material nu se anunta schimbari majore. Dispuneti de energia necesara pentru a face fata sarcinilor de la locul de munca si sunteti suficient de focusati sa va atingeti obiectivele. O perioada favorabila poate fi pentru ce care lucreaza in domeniul artei. Nivelul creativitatii va fi la un nivel foarte ridicat si asta va va ajuta foarte mult. Tot aceasta abilitate ii poate ajuta si pe cei care activeaza in vanzari sau marketing. Fiti chibzuit cu banii si nu intrati in niciun fel de afaceri speculative, oricat de profitabile ar parea la prima vedere. In special, spre sfarsitul lunii, incercati sa va dominati tendinta de a face cheltuieli care nu sunt realmente necesare.

 

Horoscop Taur martie 2015 - Sanatate

In luna martie 2015 veti reusi sa va mobilizati si sa va implicati atat in viata de familie cat si la locul de munca. Marte va confera puterea, fizica si psihica, de a trece peste obstacole. Va recomandam sa faceti mai multa miscare, sa va implicati in activitati care va ajuta sa ma relaxati si sa scapati de stresul zilnic. Finalul lunii va sta sub influenta lui Pluton, fiti deci mai ponderati si incercati sa nu depasiti limitele. Fiti mult mai atenti la ceea ce faceti pentru a evita posibile accidente.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: