Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu 2012

Miercuri, 10 August 2011 00:16

Horoscop Leu 2012

 

Afla ce iti prezic astrele pentru semnul tau zodiacal, afla azi horoscop 2012 leu.

 

Horoscop Leu - Caracteristici generale 2012 

Se anunta un an 2012 presarat cu stiri promitatoare si obstacole neasteptate. Dupa 2 ani puternic influentati de Saturn, Uranus in trigon cu Soarele va da o energie crescuta pentru a avansa in proiectele dumneavoastra cu o eficacitate mult mai mare. Si toate acestea fara a va pierde simtul realitatii. De asemenea, capacitatile voastre creative vor fi la cote crescute si anul 2012 va va permite sa va reactualizati prioritatile si sa va capacitati energia in scopul indeplinirii aspiratiilor. Bucurati-va de prezent si incercati sa fiti multumiti cu tot ceea ce va ofera viata. Nu uitati sa dati o mana de ajutor si celor din jurul dumneavoastra. Curajul atat de specific nativilor Lei ii vor ajuta sa treaca peste toate obstacolele.

 

Horoscop Leu - Dragoste 2012

Problemele legate de casatorie sau cele privind relatiile personale vor fi cele care va vor supune la provocari in 2012. Venus si Uranus vor fi cele care vor afecta acest plan. Nu veti mai fi multumiti de rutina si acest sentiment va deveni din ce in ce mai pregnant. Va doriti mai mult, veti avea o sete intensa de cunoastere, de aprofundare a dorintelor. Lipsa de intelegere si comunicare dintre Lei si partenerii de viata va duce la o uzura a relatiei si pot aparea dificultati potential grave, mai ales in partea a doua a anului. Cu toate acestea, cei mai multi dintre Lei vor fi capabili sa repare si sa sudeze din nou legaturile afective. Incercati sa adoptati o atitudine cat mai calma si sa fiti cat mai temperati pentru a nu regreta ulterior anumite decizii pripite. In felul acesta veti restabili stabilitatea si armonia acasa. Leii singuri vor fi inconjurati de admiratori, vor fi foarte norocosi si se anunta o perioada favorabila pentru schimbarea stilului de viata.

 

Horoscop Leu - Cariera 2012

Anul 2012 anunta in special pentru prima jumatate o perioada de stagnare. Nu va pierdeti concentrarea pentru ca, daca veti depasi cu brio aceasta perioada, pe mai departe veti avea parte de multe reusite. Interactiunile cu colegii si superiorii sunt favorabile pe parcursul lui 2012 si pentru Leii care au propria afacere va parea ca totul merge ca pe roate. Aveti clar stabilite obiectivele si veti lua decizii cu implicatii financiare intelepte. Va puteti bucura de mariri salariale sau de avansari. In special finalul anului 2012 este momentul ideal pentru Leii aflati in cautare de oportunitati in cariera. De asemenea, Lei vor fi foarte interesati de continuarea educatiei lor si perfectionarea continua. Ultimele doua luni ale anului sunt cele mai profitabile din punct de vedere al rezultatelor concrete. Acesta este momentul pentru a parafa noi contracte si acorduri comerciale.

 

Horoscop Leu - Bani 2012

Sunteti inclinati in 2012 spre a face economii, iar influenta Soarelui si a lui Jupiter va vor face mult mai constienti de toate implicatiile financiare. Veti cauta in permanenta posibilitati de suplimentare a veniturilor. In vara acordati o importanta sporita aspectelor legate de asigurari, impozite, mosteniri. Nu va hazardati sa faceti speculatii financiare, analizati cu atentie toate propunerile pe care le primiti si actionati doar dupa ce sunteti convinsi ca aveti sanse mari de reusita.

 

Horoscop Leu - Sanatate 2012

Prima parte a anului va gaseste sanatosi si plini de energie. Impulsurile Soarelui va vor conduce la excese, insa aveti grija sa nu exagerati si nu va neglijati sanatatea pentru ca, in timp, organismul se va resimti. In special sistemul digestiv precum si cel nervos pot fi afectate. Nu va neglijati somnul si nu uitati sa profitati de momentele de relaxare. In general, in 2012, Leii se vor confrunta doar cu boli minore, nimic serios, atata timp cat vor avea un stil de viata cat mai sanatos, cu o alimentatie adecvata si activitati fizice.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: