Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac 2012

Miercuri, 10 August 2011 00:13

Horoscop Rac 2012

 

Afla ce iti prezic astrele pentru semnul tau zodiacal, afla azi horoscop 2012 rac.

 

Horoscop Rac - Caracteristici generale 2012 

Nativii Raci trebuie in 2012 sa faca toate eforturile pentru a crea un echilibru intre viata personala, privata si viata profesionala. Racii vor fi foarte creativi in prima jumatate a anului, vor fi mai inovatori si mai energici decat de obicei. Cu toate acestea, din cauza influentelor combinate ale lui Venus si Marte, racii trebuie sa fie foarte atenti sa nu permita ca energia lor sa se transforme in hiperactivitate, ceea ce ar duce in mod inevitabil la efecte negative pe termen mediu si lung. Se anunta perspective bune la orizont, precum si posibilitatea de a va bucura de ocazii speciale, cu oameni la fel de speciali. Veti avea multe de facut, multe responsabilitati si trebuie sa va organizati cat mai eficient. Jupiter anunta schimbari in anturajul vostru asa incat trebuie sa apelati la capacitatea dumneavoastra de adaptabilitate la noi circumstante.

 

Horoscop Rac - Dragoste 2012

Cei nascuti sub semnul Racului au capacitatea unica de a se adapta atunci cand este necesar si de a se proteja de pericole mai putin evidente pentru ceilalti nativi. Aceste atuuri le vor fi de mare ajutor in 2012. Racii nu vor avea probleme in a-si face noi prieteni atunci cand isi doresc. Nu vor fi imuni la problemele de familie care vor aparea in special in lunile aprilie-iunie. Paradoxal insa veti fi capabili sa creati pace si armonie in situatii foarte diferite unele de altele. Problemele vor fi depasite si se anunta vremuri mai bune incepand cu luna octombrie. Racii singuri ar putea avea o intalnire intamplatoare, pe la mijlocul anului, cu cineva care se va dovedi a fi sufletul pereche, o intalnire urmata de sunetul clopotelor de nunta in viitorul nu prea indepartat. Fiti cu ochii in patru, se anunta o dragoste la prima vedere!

 

Horoscop Rac - Cariera 2012

Ambitiosi si orientati spre un obiectiv clar, racii vor avea energia necesara pentru a realiza ceea ce isi propun. Prima parte a anului e una de pregatire pentru a doua jumatate cand va fi punctul culminant si se anunta un salt important in cariera. E posibil sa va schimbati locul de munca atrasi fiind de perspectivele formidabile oferite de noul loc de munca. Toate acestea vin pe fondul unei efort indelungat de perfectionare continua. Ambitiile voatre in crestere vor fi cele care va vor da avantul de a face schimbari. Mizati pe increderea in fortele proprii si pe capacitatea voastra de analiza pentru a lua cele mai bune decizii. Circumstantele exterioare va vor face foarte creativi si inventivi, capacitati latente se vor trezi la viata si toate acestea vor conlucra la o evolutie pozitiva pe plan profesional.

 

Horoscop Rac - Bani 2012

Pe plan financiar previziunile astrologice pe 2012 se anunta destul de favorabile. Veti avea bani si dupa a doua perioada a anului, datorita avansarii in cariera, sunt sanse ca veniturile voastre sa creasca. Veti avea capacitatea de a distinge mai usor ce trebuie sa faceti pentru a va mentine sau a gasi un echilibru financiar cat mai adecvat. Toate achizitiile trebuie atent planificate si este recomandat sa asteptati pana pe la mijlocul anului sau chiar mai tarziu pentru a face orice tip de investitii. Fiti foarte precauti pe ce cheltuiti banii in septembrie si octombrie. Ultimele doua luni ale anului 2012 va vor permite sa achitati datorii sau facturi restante.

 

Horoscop Rac - Sanatate 2012

Forma dumneavoastra generala este in 2012 in mod constant sub influenta Soarelui, a lui Marte, Mercur si Venus, astfel incat nu va veti confrunta cu perioade in care sa va simtiti lipsiti de energie. In materie de sanatate si bunastare fizica, racii ar trebui sa beneficieze de un an relativ lipsit de evenimente in 2012. Exceptie vor face niste tulburari minore cu digestia sau alte probleme de stomac.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: