Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator 2012

Marţi, 16 August 2011 11:59

Horoscop Varsator 2012

 

Afla ce iti prezic astrele pentru semnul tau zodiacal, afla azi horoscop 2012 varsator.

 

Horoscop Varsator - Caracteristici generale 2012 

Cei nascuti sub zodia Varsator, vor simti nevoia de maxima onestitate si datorita influentei lui Neptun vor avea strania abilitate de a discerne adevarul de minciuna in orice situatie. Sistemul lor de credinte si convingeri puternice va fi dublat de o personalitate atragatoare, magnetica, cu tendinta de a fie exigent atat cu sine insusi, cat si cu cei din jur. Asigurati-va ca in 2012 veti face schimbarile pozitive de care aveti nevoie in viata voastra. Soarele, Uranus si Neptun in conjunctie cu semnul vostru va facilita o mare capacitate de a intelege si de a discerne lucrurile. Veti aduna roadele eforturilor de anul trecut si vor fi putine momentele in care veti fi singuri. Chiar daca va veti confrunta si cu aspecte care nu va vor fi pe plac si veti fi obligati sa actionati, veti descoperi ca deciziile luate au fost unele bune pe termen lung.

 

Horoscop Varsator - Dragoste 2012

Veti petrece anul 2012 concentrat asupra familiei si prietenilor, incercand sa va consolidati relatiile existente si sa va formati altele noi. Influenta lui Mercur va face sa aveti talentul si abilitatea de a putea comunica cu partenerul de viata si de a rezolva eventualele conflicte. Veti fi inzestrati cu un nivel al diplomatiei ridicat, ceea ce va face sa va puteti expune opiniile si sentimentele fara consecinte negative asupra relatiei. Daca relatia de cuplu e stabila, lucrurile vor evolua intr-un mod armonios tot anul 2012. Nativii Varsatori singuri, in primele 2 trimestre ale anului vor fi foarte indrazneti, aventurosi si se vor bucura de aprecierea celor de sex opus. Vor fi insa situatii in care vor actiona cu ceva mai putin bun simt, ceea ce va genera conflicte si situatii neplacute. Aveti grija cum actionati pentru ca s-ar putea sa raniti pe cineva si apoi sa regretati.

 

Horoscop Varsator - Cariera 2012

Sunteti la inceputul unui nou ciclu pe plan profesional. Intr-adevar, influentele lui Saturn va vor oferi o mai mare libertate de actiune fara a fi constransi de prea multe influente exterioare. Lucrurile par a lua o turnura favorabila si va veti descurca destul de bine in 2012. Dispuneti de o mare capacitate de concentrare si actionati in modul cel mai profesionist cu putinta. Aveti grija la posibile conflicte la locul de munca, in special in al doilea si al treilea trimestru al anului. Mizati pe abilitatile voastre excelente de comunicare si situatiile conflictuale vor fi dezamorsate. Aveti stabilite cu mare claritate obiectivele si veti actiona in consecinta. Tot ceea ce tine de administratie, autorizatii, recunoastere oficiala vor fi facilitate pentru voi. Anumite persoane vor incerca sa obtina sprijinul dumnevoastra pentru proiecte indoielnice sau utopice. Capacitatea voastra de a discerne adevarul de minciuna va va fi de mare ajutor, mizati pe ea. Eventualele schimbari majore in cariera vor fi unele favorabile pentru voi.

 

Horoscop Varsator - Bani 2012

In materie de finante, Varsatorii ar putea obtine castiguri din afaceri sau o crestere a veniturilor salariale in prima parte a anului. Cu toate acestea, in ciuda acestui avantaj timpuriu, a doua parte a anului ar putea determina o crestere a cheltuielilor. O posibila relocare ca urmare a schimbarii locului de munca, va implica initial cheltuieli importante care insa vor fi recuperate. Daca este posibil, incercati sa economisiti resursele financiare suplimentare. Nu strica sa va mai satisfaceti cate un moft din cand in cand. Cu putina atentie si cumpatare in 2012 bugetul va fi unul echilibrat.

 

Horoscop Varsator - Sanatate 2012

Pentru Varsatorii care vor sti sa aiba un stil de viata echilibrat nu se anunta probleme majore de sanatate. Un stil de viata dezordonat va avea insa consecinte negative in toate sferele voastre de actiune, cat si asupra sanatatii. Vor fi posibile astfel probleme ale sistemului nervos, veti deveni tensionati si irascibili. In aceste conditii nu sunt excluse nici insomniile. Acordati, de asemenea, atentie sistemului digestiv si aveti grija ce fel de diete urmati.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: