Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara iulie 2015

Marţi, 30 Iunie 2015 01:14

Horoscop Fecioara iulie 2015

Horoscop Fecioara iulie 2015Afla horoscop Fecioara iulie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2015 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara iulie 2015 - Dragoste

Urmeaza o perioada mai retrasa si intima pentru nativii Fecioara. In acest fel, veti avea parte de liniste, traind frumos relatia actuala, departe de ochii lumii, in armonie si fericire. Daca nu sunteti intr-o relatie, atunci ar fi cazul sa profitati din plin de forta iubirii, sa analizati viata amoroasa si sa vedeti ce nu merge bine. Vedeti ce va caracterizeaza, stabiliti clar ce asteptari aveti si, bineinteles, eforturile de a va face fericita perechea ori de a va gasi perechea. E o perioada de analiza si evolutie. Depinde doar de dvs. ce imbunatatiri si modificari aduceti in viata de cuplu, in relatia pe care o aveti.

Horoscop Fecioara iulie 2015 - Cariera si bani

In luna iulie 2015 sunteti extrem de activi. Va place sa socializati incredibil de mult astfel ca nu ratati nicio ocazie de a iesi, de a participa la activitati de grup. Evident, lucrurile nu se opresc aici. Reusiti sa va remarcati in colectivitate prin idei, discurs, prestanta, iar impactul asupra celorlalti este puternic. Dispuneti de autoritate, fiind deschisi spre diverse evenimente (iesiri in public, workshopuri, congrese, simpozioane, etc.). In aceasta perioada atuurile dvs. sunt comunicarea si gandirea. Mizati pe fortele proprii, caci aveti potential imens. Financiar, lucrurile stau bine si exista sansa de a beneficia de un ajutor confidential.

Horoscop Fecioara iulie 2015 - Sanatate

Sunteti intr-o forma fizica deosebita in luna iulie 2015. Beneficiati de prezenta favorabila a planetelor Mercur si Marte, precum si a Soarelui, ceea ce aduce dinamism, forta, vitalitate, energie, dorinta de viata. Totusi, sunteti predispusi si la o anumita stare de nervozitate si tendinte spre actiuni necugetate. Luati lucrurile cu calm, fiti razboinici atunci cand e cazul, in rest, profitati de liniste, frumusete, armonie. E spre binele dvs., altfel lucrurile se intorc negativ asupra starii personale de sanatate. Asadar, profitati de lucrurile bune, petreceti alaturi de cei dragi si acordati timp pentru odihna si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: