Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec august 2015

Vineri, 10 Iulie 2015 01:21

Horoscop Berbec august 2015

Horoscop Berbec august 2015Afla horoscop Berbec august 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2015 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec august 2015 - Dragoste

Luna august 2015, pentru nativii Berbec, pe plan sentimental, va fi una destul de complicata si fluida. Va trebui sa faceti fata unor situatii de multe ori ambigue sau chiar conflictuale. Toate acestea se datoreaza prezentei planetei Marte care induce o stare de iritabilitate, energii negative si sentimente contradictorii. Sfatul nostru este sa nu luati decizii cu impact pe termen mediu si lung in aceasta perioada, pentru ca momentul nu este unul prielnic. Incercati sa faceti fata doar provocarilor curente. Nu intrati in conflicte, incercati sa va mentineti calmul chiar daca uneori simtiti ca explodati. Spre finalul lunii astrele incep sa va mai surada. Este o perioada benefica in care puteti sa evadati impreuna cu persoana draga voua din stresul cotidian si sa reincepeti sa comunicati. Pentru nativii Berbec singuri o perioada favorabila intalnirii unor eventuali parteneri va fi tot finalul lunii august.

Horoscop Berbec august 2015 - Cariera si bani

Pe plan profesional in luna august 2015 veti fi mult mai increzatori si veti sti sa manageriati in asa fel situatiile cu care va veti confrunta incat sa iesiti in castig. Influenta Soarelui va este de un real ajutor, va confera energia si perseverenta de care aveti nevoie pentru a va desfasura activitatea in bune conditii si chiar pentru a avansa. In sprijinul vostru va veni si Mercur, care va da consistenta, logica si putere de concentrare. Cei care au un loc de munca stabil pot sa se implice dupa orele de serviciu in diverse alte activitati care sa le aduca venituri suplimentare. Pe cei care au afaceri proprii ii sfatuim sa acorde o mai mare atentie aspectelor tehnologice, de imbunatatire a calitatii muncii si dezvoltarii. Se pot ivi o serie de oportunitati de afaceri de care este bine sa profitati.

Horoscop Berbec august 2015 - Sanatate

In ceea ce priveste sanatatea si starea de spirit, luna august va fi una destul de buna. Soarele va va impregna cu dinamism si optimism. Prezenta lui Marte va face insa ca relatiile personale sa fie prejudiciate. In felul acesta vor exista momente de nervozitate care va vor afecta echilibrul. Emanatiile negative vor mai fi atenuate si de pozitia planetei Venus. In linii mari putem spune ca fiind cat de cat ponderati si atenti la stilul de viata luna august va trece fara a intampina probleme deosebite.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: