Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni iulie 2015

Duminică, 28 Iunie 2015 23:42

Horoscop Gemeni iulie 2015

Horoscop Gemeni iulie 2015Afla horoscop Gemeni iulie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2015 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni iulie 2015 - Dragoste

Luna iulie 2015 pare sa fie plina de emotie si iubire gratie prezentei favorabile a planetei Venus. Fie ajungeti la consolidarea relatiei actuale, fie aveti sansa sa intalniti pe cineva nou, fie sa reintalniti o fosta iubire. Totul sta sub semnul curiozitatii si a pasiunii, manifestand o preferinta deosebita pentru conversatii lungi, convorbiri online, plimbari si iesiri in aer liber. Asadar, va veti bucura in aceasta perioada de armonie, tandrete, senzualitate si vorbe de amor.

Horoscop Gemeni iulie 2015 - Cariera si bani

In iulie 2015 reusiti sa va remarcati prin comunicare, inteligenta si dexteritate. Evident, aveti vorbele la indemana, in colectivitate reusiti sa va exprimati ideile in mod clar, iar atunci cand e vorba de munca, nimic nu va sta in cale. Scrieti, calculati, vorbiti, faceti prezetari etc. Nu in ultimul rand, aveti succes in actiunile colective. Stiti bine ce va doriti si luptati pentru atingerea scopurilor, iar succesul va surade. Aveti mari sanse sa obtineti contractele dorite, sa incheiati parteneriatele de colaborare favorabile profesiunii dvs. Financiar, lucrurile stau bine, dar evitati riscurile si conflictele ce au ca interes banii.

Horoscop Gemeni iulie 2015 - Sanatate

In aceasta perioada mizati mai ales pe optimism si umor. Se pare ca reusiti sa va mentineti moralul la un nivel ridicat si nimic nu va poate dobori. Va place sa iesiti la intalniri si preferati compania altora. Avand un spirit umoristic ridicat, atrageti rapid oamenii in jurul vostru. Evident, pe plan fizic nu sunt probleme. Debordati de energie gratie prezentei favorabile a Soarelui si a plantelor Mercur si Marte. Totusi, totul e cu o limita, asadar fiti cat mai echilibrati. Feriti-va de excesele de orice fel, actionati cu calm in orice situatie si fiti atenti la drum si in manuirea obiectelor. Nu sunt excluse unele recidive si accidentari.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: