Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator iulie 2015

Miercuri, 01 Iulie 2015 02:00

Horoscop Sagetator iulie 2015

Horoscop Sagetator iulie 2015Afla horoscop Sagetator iulie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2015 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator iulie 2015 - Dragoste

Luna iulie 2015 pare sa stea sub semnul romantismului pentru nativii Sagetator, gratie prezentei planetelor Venus si Jupiter. Mai ales in prima jumatate a lunii sunteti sub vraja iubirii. In aceasta perioada sunteti mult mai sentimentali, mult mai seducatori si va place la nebunie sa iesiti in societate, la tot felul de intalniri, alaturi de prieteni si perechea dvs. Va place sa comunicati, sa va exprimati ideile si sa aveti un partener de dialog pe masura. De asemenea, sunt mai sanse de calatorie cu cel drag/cea draga si chiar sa aveti o idila cu cineva de departe. In orice caz, sunteti motivati in plan sentimental si va place sa analizati relatia de cuplu pana in cele mai intime si delicate aspecte.

Horoscop Sagetator iulie 2015 - Cariera si bani

In luna iulie 2015 centrul de interes e generat de bani. Evident, va intereseaza afacerile, iar banii va motiveaza. Tot ce doriti e sa obtineti castiguri si avantaje prin diverse demersuri (mosteniri, sponsorizari, credite, parteneriate si contracte de lucru, etc.). Munciti mult si va agitati mai ales in chestiunile legate de datorii, investitii, plasamente, asigurari, contabilitate. Va place sa luati contact cu mediul de afaceri, bancile si alte institutii financiare. Totusi, analizati bine lucrurile si nu va lasati dusi de val, orice interventie e cu doua taisuri: castig sau pierdere. Succesul se poate obtine si din colaborarile la distanta si actiunile ce au legatura cu internetul, studiile, domeniile culturale sau universitare.

Horoscop Sagetator iulie 2015 - Sanatate

Se anunta o perioada destul de controversata mai ales in prima jumatate a lunii iulie 2015. Fie sunteti veseli, plini de viata si optimism, fie sunteti stresati, nervosi si plini de griji pentru orice lucru, oricat de marunt ar fi acesta. Aceste stari alterneaza si nu va fac deloc bine. Nici din punct de vedere fizic nu prea va laudati. Treceti printr-o perioada mai complicata, iar problemele se pot ivi pe neasteptate, mai intai in stare latenta, dar cu manifestari vizibile pe viitor. Asadar, evitati orice neplaceri, tratati lucrurile cu calm si nu va panicati. Orice are rezolvare!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: