Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu iulie 2015

Luni, 29 Iunie 2015 02:05

Horoscop Leu iulie 2015

Horoscop Leu iulie 2015Afla horoscop Leu iulie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2015 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu iulie 2015 - Dragoste

In luna iulie 2015 neneficiati in continuare de prezenta planetelor Jupiter si Marte in casa dragostei. Asadar, mizati pe tandrete, afectiuni, emotie si sentimente. In aceasta luna de vara distractia, aventura si senzualitatea sunt in prim plan. Fie vorbim despre noi iubiri, fie despre regasirea unor vechi iubiri, fie vorbim despre stabilitate in viata de cuplu. In acest ultim caz, accentul cade pe casa si familie. Incercati sa rezolvati problemele astfel incat sa nu aveti parte de surprize pe viitor, situatii incerte si probleme ce va pot cauza unele neplaceri.

Horoscop Leu iulie 2015 - Cariera si bani

In luna iulie 2015 veti simti influenta din partea planetelor Jupiter si Venus si in planul carierei, astfel ca aveti mari sanse de reusita si succes in orice domeniu. Reusiti sa va atingeti scopurile fara sa depuneti mari eforturi. Fie vorbim despre conjuctura favorabila, fie vorbim despre ajutor din partea celor apropiati. In principal, mizati pe o perioada analitica, de punere la cale a unor noi contracte si parteneriate. Analizati lucrurile din trecut si elaborati strategii de munca pentru viitor. Financiar, lucrurile stau bine, iar castigurile se anunta mai ales spre final de luna.

Horoscop Leu iulie 2015 - Sanatate

Se pare ca in luna iulie 2015 aveti o stare de spirit deosebita, remarcandu-va mai ales prin buna dispozitie, umor si entuziasm. Acestea va ridica moralul si va fac sa uitati de unele probleme de sanatate. Ar fi bine sa fiti mai vigilenti in privinta starii de sanatate deoarece dispuneti de o rezistenta fizica scazuta in aceasta perioada. In acest sens, nu ar strica sa va menajati si sa evitati orice pericol, orice neplacere. Vorbim despre unele probleme de natura acuta si dureroasa, infectii si inflamatii. Nu sunt excluse acicdentele sau urgentele medicale. Asadar, ochii in patru! Mancati cat mai sanatos, nu va stresati si acordati timp suficient pentru miscare, odihna si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: