Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac iulie 2014

Luni, 23 Iunie 2014 13:03

Horoscop Rac iulie 2014

 

Horoscop Rac iulie 2014Afla horoscop Rac iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac iulie 2014 - Dragoste

Dupa o perioada prelungita in care ati beneficiat pe prezenta favorabila a lui Jupiter, se pare ca pasiunea si dorinta de aventura se mai atenueaza. De asemenea, Marte pleaca, dupa o perioada de 8 luni in care in care a perturbat lucrurile pe plan sentimental. Asadar, se reduce din tensiune si veti ajunge la unele realizari sentimentale spre sfarsitul lunii, gratie prezentei lui Venus. Vorbim despre o luna favorabila armoniei, iubirii, cooperarii in doi. Se ivesc noi legaturi sufletesti, iar cei ce se afla intr-un cuplu se bucura de reaprinderea flacarii iubirii.

 

Horoscop Rac iulie 2014 - Cariera si bani

Va bucurati in luna iulie 2014 de energie, gratie Soarelui care traverseaza zodia Racului. Reusiti sa va faceti remarcati usor prin idei si aptitudini. Sunteti implicati activ in activitati si obtineti usor succesul. De asemenea, prezenta lui Mercur aduce usurinta in vorbire si comunicare scrisa, indemanare, colaborare eficace. Nu in ultimul rand, veti scapa de Marte. Pur si simplu ceva se deblocheaza si incepe sa functioneze normal. Financiar, lucrurile stau bine caci va aflati intr-o perioada norocoasa.

 

Horoscop Rac iulie 2014 - Sanatate

Sunteti intr-o forma deosebita in luna iulie 2014. Aveti energie, va miscati usor. Parca rasuflati usurati dupa o perioada mai agitata, simtiti ca ati scapat de stres si ajungeti la echilibru. Nu apar probleme de sanatate in aceasta perioada, iar din punct de vedere psihic lucrurile decurg bine. Sunteti optimisti, increzatori, manifestati buna-dispozitie si sunteti deschisi spre nou. Profitati de aceasta energie si faceti miscare pentru a va mentine intr-o forma fizica excelenta.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: