Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur iulie 2014

Sâmbătă, 21 Iunie 2014 10:14

Horoscop Taur iulie 2014

 

Horoscop Taur iulie 2014Afla horoscop Taur iulie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna iulie 2014 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur iulie 2014 - Dragoste

Pentru luna iulie 2014 nativii Taur vor manifesta tendinte mai mult practice decat romantice. Se pare ca au ajuns la acel punct al relatiei in care simt nevoie de siguranta, certitudine s.a.m.d. Abia spre sfarsitul lunii se manifesta si starea de sensibilitate si iubire, cu preferinte spre plimbari romantice sub clar de luna, scrisori de dragoste – pur si simplu, o viata in doi. Tot spre final de luna se anunta un drum ce poate avea conotatii sentimentale si, de ce nu, chiar sa intalniti pe cineva deosebit. Nu in ultimul rand mentionam ca Marte isi anunta prezenta in casa cuplului Taurului, ceea ce poate aduce deopotriva armonie si tensiune.

 

Horoscop Taur iulie 2014 - Cariera si bani

Sunteti extrem de dinamici si aveti mult de lucru in aceasta luna. Se pare ca sunteti tot timpul ocupati (mereu la treaba – negociati, discutati, etc.) si cunoasteti oameni noi, ce va pot deveni asociati ori colaboratori. In prima jumatate a lunii lucrurile decurg excelent. Stati bine la capitolul bani, colaborari, activitati, comunicare, calatorii, gratie prezentei lui Venus si Mercur in casa banilor Taurului. Spre final de luna, isi face aparitia si Soarele in casa a patra a Taurului, ceea ce are legatura cu proprietatile dvs. imobiliare, terenurile si ale resurse personale. Nu in ultimul rand, prezenta lui Jupiter aduce bunastare si satisfactii.

 

Horoscop Taur iulie 2014 - Sanatate

Incepeti luna iulie 2014 tot sub semnul lui Marte, prezent in casa bolilor Taurului de vreo 8 luni de zile. Dar, linistiti-va, spre sfarsitul lunii puteti rasufla usurati – Marte va parasi aceasta casa. Asadar, continuati sa va menajati si sa acordati atentie asupra starii personale de sanatate.  Mare atentie la infectii, accidentari de orice fel, inflamatii s.a.m.d. Daca pana acum ati avut unele probleme de sanatate, ele incep sa se diminueze si veti simti aceasta stare de ameliorare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: