Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta aprilie 2017

Marţi, 07 Martie 2017 00:25

Horoscop Balanta aprilie 2017

Horoscop Balanta aprilie 2017Afla horoscop Balanta aprilie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2017 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta aprilie 2017 - Dragoste

In luna aprilie 2017 aveti parte de mici scantei in viata de cuplu datorita influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Marte si Venus. Mai ales in prima parte a lunii, simtiti o presiune asupra dvs. si parca totul se reduce la munca, responsabilitati si obligatii casnice. Incercati sa fiti deschisi in comunicare cu perechea dvs. si spuneti ce va nemultumeste. Ar fi bine sa va sustina neconditionat, iar in caz de nevoie trebuie sa va sustineti perechea. Vorbim despre preocupare si intelegere reciproca. Doar impreuna sunteti o forta. Nu ar strica o iesire in doi, uitand de grijile si problemele cotidiene. Spre finalul de luna lucrurile revin la normal, avand parte de surprize frumoase.

Horoscop Balanta aprilie 2017 - Cariera si bani

In luna aprilie 2017 munciti destul de mult, ceea ce atrage un consum mare de energie. Totusi, astrele va sustin, iar reusita in cariera si succesul nu intarzie sa apara. Aveti idei indraznete, participand la activitati din cele mai diverse, dar felul cum actionati si felul in care va raportati la munca duce spre atingerea obiectivelor propuse. Aveti in jur oameni de valoare, care va sustin si va ajuta, avand trasate sarcini precise de lucru. Banii par sa fie centrul de interes al acestei perioade, cei ce va guverneaza actiunile in afaceri si proiectele de parteneriat. Nu aveti motive de ingrijoare in privinta resurselor financiare, dar mare atentie la cheltuieli.

Horoscop Balanta aprilie 2017 - Sanatate

In luna aprilie 2017 nu va aflati in elementul dvs. forte din punct de vedere al starii de sanatate, insa nu e cazul sa va panicati. E doar o perioada trecatoare. Cu grija si atentie marita veti trece peste orice neplacere. E important sa pastrati un regim de viata sanatos si echilibrat cu tot ceea ce semnifica: alimentatie sanatoasa, practicarea unui sport, activitati de relaxare, timp pentru odihna, etc. Evitati excesele de orice fel, manuiti cu grija obiectele si nu ezitati sa apelati la ajutor specializat in cazul aparitiei unor probleme, oricat de neinsemnata ar parea. E mai bine sa preveniti decat sa tratati. In rest, petreceti in compania celor dragi si nu uitati sa zambiti.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: