Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu aprilie 2017

Duminică, 05 Martie 2017 00:21

Horoscop Leu aprilie 2017

Horoscop Leu aprilie 2017Afla horoscop Leu aprilie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2017 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu aprilie 2017 - Dragoste

Luna aprilie 2017 pare sa fie extrem de animata in plan sentimental. Aveti parte de multe situatii de viata, iar emotiile si sentimentele de o gama larga se napustesc asupra dvs. Adesea, nu stiti cum sa reactionati si simtiti ca ca nu va regasiti, dar nu e cazul sa va panicati. Pana la urma, lucrurile revin la normal, caci beneficiati de prezenta favorabila a Soarelui si a planetelor Saturn si Venus. E o certitudine faptul ca nu va aflati intr-o situatie tocmai fericita, dar trebuie sa ganditi pozitiv, sa zambiti si sa treceti peste orice neplacere. Pentru ca nu totul va iese ca la carte, adesea va enervati si momentele de ingrijorare si tensiune pun stapanire pe dvs. Dar, aveti forta sa faceti fata oricaror situatii, astfel ca spre finalul lunii lucrurile revin la normal, bucurandu-va de armonie si intelegere.

Horoscop Leu aprilie 2017 - Cariera si bani

Se anunta o luna aprilie 2017 plina de actiune. Munciti destul de mult si va place sa luati initiativa, sa va asumati rolul de lider, actionand si dirijand adesea lucrurile dupa bunul plac, fara sa tineti cont de parerea celorlalti. Sunteti extrem de ambitiosi, insa pentru reusita nu face bine sa actionati impulsiv. Temperati-va in porniri, mai ales ca dispuneti de energie, dexteritate, originalitate si ambitie din belsug. Astrele nu va avantajeaza prea mult in aceasta perioada, astfel ca puteti avea parte de numeroase intarzieri, neintelegeri si piedici la locul de munca. E important sa va stabiliti obiective clare si sa actionati in baza unei strategii de lucru bine puse la punct. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, insa e nevoie de chibzuinta si precautie in cheltuiala.

Horoscop Leu aprilie 2017- Sanatate

In luna aprilie 2017 va bucurati de o stare de sanatate destul de buna, insa situatiile de viata va implica total, ceea ce aduce un consum nervos/psihic destul de mare. Asadar, aprilie 2017 nu pare sa fie perioada cea mai confortabila si benefica pentru dvs., insa nu e cazul sa va panicati. Actionati cu calm si intelepciune in orice situatie, aveti grija de starea personala de sanatate si evitati situatiile stresante. Pastrati-va calmul in orice conjunctura, astfel incat sa nu existe situatii de pierdere a controlului. Acordati timp pentru odihna si relaxare si nu lasati ca mintea dvs. sa teasa scenarii. Lasati grijile si temerile la o parte! Actionati cu precautie, recurgeti la o alimentatie sanatoasa si evitati excesele de orice fel.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: